Přejít na obsah

Krčmik

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Krčmik's Achievements

0

Popularita

  1. Krčmik

    Brzdy Octavia I

    Dík za radu zkouknul jsem to a u posilovače se to zdá být v pohodě ale za to nadruhé straně u pumpy když za tu hadici vezmu tak se to celý viklá, ale nevím jak je to tam uvnitř uchycený jestli se to má viklat nebo ne.
  2. Krčmik

    Brzdy Octavia I

    Ahoj, mám motor 1,9 Tdi 81 kW, mám problém při brždění při volnoběžných otáčkách po cca třetím šlápnutí pedálu pedál ztvrdne a brzdy pořádně nefungují prostě nejspíš nejde podtlakový posilovač, za jízdy je všechno v pohodě nikdy to neudělá jen když třeba přeparkuju nebo popojíždím s vyřazenou rychlostí na volnoběh. Občas se mi taky stává klasická závada že to spadne do nouzáku nevím možná to s tím někde souvisí, nemá někdo zkušenost kam kouknout co zkusit poladit ? Díky
  3. Já ji tam mám i s páčkou ale ta nefunguje stěrače stírají stále stejnou rychlostí a je jedno jestli je vlevo nebo vpravo, předpokládám že bych musel dát novou páčku aby to chodilo ...?
  4. Ahoj, mám kabel VAG COM 409.1 z cd které u toho bylo nejde nic nainstalovat a když sem stáhnul ovladače starší i nové stejně to nereaguje mám windows 10 a nevím jestli chyba není v tom, našel sem několik návodů na netu jak co kam nainstalovat ale stále se mi nedaři to rozchodit pořád to píše port nenalezen, nemá někdo zkušenost s tím jak to rozchodit na wind 10 ? Díky
  5. Ahoj lidi, jak tak tady koukám mám klasickou závadu padají mi ručičky na budíkách, ještě před tím se mi stávalo občas že se mi při startu rozblikala kontrolka s klíčem (imobilizer asi), pojistky mám v pořádku jde takže tuším že je to asi tím tišťákem ale chci se zeptat jestli ta závada s imobilizérem na to taky nemůže mít nějakej vliv, případně někdo na Praze - východ kdo by to dokázal poladit ??
  6. Ahoj mám O1 1,9 TDI a klasika zatuhlé naklápění takže potřebuju někoho kdo by mi turbo vyndal vyčistil poladil podložení a zase dal dohromady máte nějaký servis v Praze a okolí kde by si s tím věděli rady.
  7. Ahoj dneska jedu pohoda předjíždím kamion a někde cca na 2500 otáčkách auto jak kdyby cuklo a už nechtělo jít za plynem normálně mě to zamáčkne do sedačky sotva se dotknu plynu a ted se to táhne než se to rozjede kontrolky nic nehlásí oleje vody všeho dost hadičky od turba vypadají v pohodě. Když sem pak zastavil vypnul motor a znova pak jel tak mi to přišlo zas v pohodě dokud sem zas nepředjížděl to se zase stalo to samé.
  8. Krčmik

    Jaký motor

    Ahoj potřeboval bych radu, chci si koupit I Octavii a rozhoduju se mezi motorem 1,6 benzin (slyšel sem že sou ale poruchový) a nebo 1,9 TDI - údajně držák s dobrou spotřebou, aby to nebylo tak jednoduchý - jsem hasič a občas se stane (2-3 do měsíce) že musím vyjet z domova na stanici takže mám obavy když bude mrznout v zimě auto stojí venku já do TDI skočím vyjedu s pedálem na podlaze 4 Km na stanici tam to hned chcípnu jestli to ten motor vydrží, chápu že to pro žádný motor není nic dobrýho když nespěchám nechávám auto ohřát ale bohužel někdy to prostě nejde.
×
×
  • Vytvořit...