Kapka68 Odesláno Říjen 3, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2016 Dobrý den, vlastním Octavii I a mám možnost koupit ALU disky s jinou roztečí, než je originálních 5x100. Vím, že se dělají podložky, které rozteč změní. Máte s tím někdo zkušenosti, jak to funguje nebo jestli se vyplatí do toho jít? Případně jestli se tyto podložky dělají s homologací TUV? Díky moc za rady! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Říjen 3, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2016 Pokud vim, podlozky nejsou ,,legalni" a bal bych se postihu v pripade nehody :-/ Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Říjen 3, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2016 S podložkama to legálně nejde. Někdo s tim jezdí, ale já bychom si to netroufl. Za takový problémy mi žádný kola nestojí. Prodat a koupit nějaký s roztečí pro tvoje auto... jediná legální možnost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Říjen 3, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2016 Tak určitě je lepší koupit kola se správnou roztečí, to určitě. Ještě je možnost použít šrouby s plovoucí hlavou, ale nevím jaký rozměr kapko68 mají mít ty nová kola. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Říjen 3, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2016 S těmi šrouby s plovoucí hlavou jsou prý docela problémy a taky to asi nepůjde úplně u každé rozteče, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Říjen 4, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2016 Tak o problémech jsem ještě neslyšel a je jasné, že to nejde u každé rozteče. Jenže kapka68 nenapsal co tam chce dát za kola, tedy spíše s jakou roztečí, takže jsem i tuto možnost nahodil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kapka68 Odesláno Říjen 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2016 Díky za rady a napady, asi to fakt nakonec vzdam a koupim poradny kola :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BATR Odesláno Únor 25, 2017 Sdílet Odesláno Únor 25, 2017 A když jsou šroby plovouci daji se použit na O1 kola z O2 s tema šroubama??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Únor 25, 2017 Sdílet Odesláno Únor 25, 2017 Ne, tam je to 100 vs. 112 mm a to je moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.