Přejít na obsah

Koupě ojeté Octavia II


Doporučené příspěvky

Zdravím,

 

dnes jsem se zaregistroval, jelikož bych si rád pořídil Octavii II a kdo by mohl o octavach vědět více, než samotní mechanici a uživatelé, že?

 

Chtěl bych se zeptat, na co si dát při koupi OCT II před faceliftem pozor, co kontrolovat, jaké jsou nejčastější chyby a vady vozu, kde se nejvíc vyskytuje koroze a pod. A je velký problém DSG v tomto autě? Chtěl bych totiž radši automat. Díky za rady :palec:

Odkaz ke komentáři

To je takové dost obecné....každé auto má svoje a záleží na tom, jak se o to kdo staral, je toho hodně a pokud tomu moc nerozumíš, vem si nějakýho mechoša.

Hlavně jestli nebyla bouraná, visuální stav, motorově, ideálně při koupi udělat log jak vše chodí a pořádně to projet. V jakém stavu je dvouhmota, turbo, vstřiky....záleží taky jestli chceš benzín nebo diesel.

Ale takových témat tu je hodně a chce to pohledat, pročíst jednotlivé věci, je toho dost popsané.

Automaty nevím, jak jsou na tom, ten nemám.

koroze jsou hlavně po haváriích kdekoliv, obecně platí že korodují zadní dveře pod SPZ....

 

Odkaz ke komentáři

RedActive: to je zcela jistě chvályhodné, že jsi se zaregistroval, avšak stejné téma již existuje a je dokonce i vyvěšené, aby nezapadlo. Stačilo by chvilku hledat a ne hned zakládat nové téma, čímž jsi vědomně porušil Pravidla, se kterými jsi při registraci souhlasil... Proto to tu zamykám a prosím pokračovat dál ve správném tématu: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=1270

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...