Salivato Odesláno Říjen 18, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2016 Ahoj, prosím o pomoc! Potřebuji dát do kupy pár nedokončených úprav. Auto prodávám kamarádovi, já vím věčná chyba, ale to auto miluju a chci mu ho přenechat v top stavu. V četně toho co jsem začal a nedokončil. Jde mi o to že mám dodělávaný MF volant z faceliftového superbu, dávat mu to ale budu s origo MF volantem..... tzn potřebuji svazek přepinovat podle správného schématu, který nemám ;-( Mám zakázkové sedačky do kterých jsem nechal dát dečky z Rapida, ale nebyl jsem je schopný rozchodit (no spíš nebyl čas to moc studovat) Pokud by mi někdo z vás zvládnul do tohoto čtvrtka 20.10.2016 (kdykoliv) pomoc tak za to rád zaplatím. Blbý je že můžu až v odpoledních / večerních hodinách Chci mu to prostě dát komplet vymazlený. A neřešte že jsem blázen, že do toho investuji před prodejem. Je to srdcovka :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 18, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2016 Co takhle napsat, upresnit typ auta a napsat kde bydlis??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Salivato Odesláno Říjen 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2016 No tak jelikož je to v sekci Octavie 1, tak typ auta je Octavia 1, konkrétně motor ALH a rok výroby 2003 takže CANová verze, a bydlím kousek od Prahy, u Brandýsa nad Labem. Ale dojedu skoro kamkoliv Co takhle napsat, upresnit typ auta a napsat kde bydlis??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 18, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2016 Jo a jeste po druhe... Necituj dik jinak te budu muset resit... V Praze dela elektriku Rolbar... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Salivato Odesláno Říjen 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2016 Omlouvám se, pravidla fóra jsem přelouskal až teď. Jinak nebyl by jinej typ od Plzně po Brno? Rolbar nemá vůbec čas. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Říjen 19, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2016 MartinRS dělá taky v Praze elektro, nebo Vasa v Prostějově tuším :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.