Přejít na obsah

Kubrtovo Očko

Doporučené příspěvky

• o 4 měsíce později...

Tak mám po radosti ....včera do mě v Ústí nad Labem naboural VW Golf.Stál jsem první na semaforu kde byla červená,on to na mokru neubrzdil a řachnul to do mě.Po té co jsem okouknul že rodina je v pořádku šel jsem se ho vlídně zeptat co dělal :smich: .Jediné štěstí bylo že jsem byl první a že jsem si na poslední chvíli všimnul že do mě vlítne tak jsem pustil brzdy.Stejně to byla prda.....tažné mám v kufru,nárazník rupnul,mám zlomené páté dveře,tažné vzalo sebou i zadní čelo a zastavilo se o rezervu.Mezera mezi blatníkama a pátejma dveřma se zvětšila o 1 cm...Nejlepší na tom je že bych měl za tejden odjíždět do Chorvatska.. :smich:

Upraveno uživatelem kubrt
Odkaz ke komentáři

Clovece, zrovna jsem jel na oslavu II. narozenin od Turnova a kdyz jsem projizdel Usti, tak jsem te videl, jak cekas na policii. Ja by jsem to asi nevydrzel a toho DEBILA s vw by jsem asi udupal... :smich: Projizdel jsem a rikal jsem si pekna O2 nabourana ze zadu, ten ma asi RADOST (za nic nemuzu a auto picle). No a pak jsem od Superfattyho zjistil, ze jsi to byl ty... :smich:

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Tak je po dovolené a auto mám pořád v servisu...dovolenou jsem si odjel se Suzuki Grand Vitara 2.0 .To byla pomsta, ta Vitara žrala to kolem 14 litrů a nejvíc jsem si užil benzínek ... :) No ale bylo to 4x4 tak že do Chorvatska ideální věc :palec: .Teď už se těším až mi vrátěj mojí OII....

post-69-1281520550_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...