Přejít na obsah

Kubrtovo Očko

Doporučené příspěvky

Jsem byl nucen použít přenosnou navigaci Mio Moov 360....to je pecka chvílema jsem čekal kdy mě zastavěj z leteckého provozu.Ač mapy byly aktualní lítal jsem vzduchem :palec:

S tím srazem ...nevím ...ještě auto nemám a už to dělaj čtvrtej tejden..a pořád nic.

Odkaz ke komentáři

To nevyvracím ale pokud mapové podklady jsou vydávány za aktuální a 30% trasy jedeš vzdušnou čarou je to zoufalé.....To byl důvod proč jsem to psal ,nicméně vytlouct okno ti můžou nejen pro to že tam máš navigaci...Auta zatím nejsou blbů vzdorná :)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Tak auto mám konečně doma....oprava dopadla na podruhé celkem nad očekávání dobře.Sice bych tam pár věcí vytknul ale to bych byl už moc rejpavej,jsem rád že na první pohled to nikdo nepozná pokud mu neřeknu že jsem měl v kufru Golfa.Oprava vyšla cca.90tis.Sice tam v servisu nastala trošku hustá atmosféra když jsem tam přijel a otec majitele mi chtěl předat auto.Jelikož majitel odjel na dovolenou ve stejnem termínu jako já mechanici to pojali jako že se to udělá fofrem,bohužel jsem přijel o tři dna dřív než majitel.To co mé oko uzřelo ani slovem nevyjádřím :) ....nárazník kterej byl dobušenej a zedřenej vyrovnali a nalakovali a to tak že tam nablemtali parkovací senzory a to vše hojně zalili barvou.Páté dveře které se musely dát nové stihli odřít a omlátit a lišty které jsou na nárazníku asi doladili horkovzdušnou pistolí a znak s nápisem tam nalepili starý.Tak jsem vytočenej okamžitě volal majiteli a ten mě ujistil že se ještě v noci vrací a ráno se na to podívá.V 7 ráno mi hned volal a omlouval se že mi auto tak domršili a že hned jde na dílnu a celé se to předělá včetně novejch dílů.Opravdu to předělali teda předělal .....sám majitel.Vše se rovnalo pomocí rovnací stolice bez nutnosti řezání :) .Každopádně mi ten majitel řekl že nemít pod nárazníkem origo tažné tak jsem toho golfa měl u sedaček ,taky z tažného zůstala vrtule.Je hrozný jak pár pitomců dovede zkazit reputaci servisu ač vím že když jsem tam měl jiná auta a nebo jsem doporučoval vždy byla 100% spokojenost.Jo když neni kocour doma myši maji pré :)

post-69-1283099820_thumb.jpg

post-69-1283099869_thumb.jpg

post-69-1283099903_thumb.jpg

post-69-1283100761_thumb.jpg

Upraveno uživatelem kubrt
Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

nee použil jsem manžetu co je na OII v kůži ..vlastně tu původní protože tam mám zámek zpátečky a nechtělo se mi dělat další díru do té ze SII.Tak jsem řadičky rozdělal a nakombinoval ,manžeta OII a hlavice SII včetně jistícího kroužku .

Upraveno uživatelem kubrt
Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 2 roky později...

Tak jsem si v dobré vůli při koupi nového auta nechal namontovat prahové lišty "originál" a montováno v autorizovaném servise škoda .Jelikož byl kluk malý a do auta lezl jak do Tatry byla to rozumná volba.... :) .... jsem si myslel .Po pěti letech jsem to všechno otrhal a jsem v lakovně jelikož pod tím to všechno zrezlo :( .

post-69-0-75414600-1369410394_thumb.jpg

post-69-0-54025700-1369410402_thumb.jpg

post-69-0-62159800-1369410411_thumb.jpg

post-69-0-70302600-1369410418_thumb.jpg

post-69-0-15412800-1369410425_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

No musím celé prahy až do přechodu na zadní blatníky kde jsou ty ochranné folie (ty budou nové )a taky se musí nastříkat spodky dveří jelikož ten kdo to lepil na ty prahy se asi netrefil tak to přelepoval znova .Nalepil to tak dobře že to dřelo dveře .A když to urval tak si pomohl nějakým lepidlem nebo co ten ..... použil. Když jsem to sundával po té co jsem zjistil že to rezne šlo to i s barvou.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...