_sulcik_ Odesláno Leden 7, 2017 Sdílet Odesláno Leden 7, 2017 Legálně nemožné :) Jedinej povolenej rozměr pro O1 na 16'' je 205/55, takže to nepůjde ani přes jiný kola. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 7, 2017 Sdílet Odesláno Leden 7, 2017 přesně.I když koupíš jakékoli kola i s typovým listem,musí se dodržet rozměr pneu dané výrobcem na danou velikost kol. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 8, 2017 Sdílet Odesláno Leden 8, 2017 A není náhodou rozhodující co je zapsáno v TP? mě tam zapsali díky ráfkům s typovým listem i jiné rozměry pneu než jsou ty dané od výrobce. Něco se za tu dobu změnilo? Zapisoval jsem to cca v roce 2011. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 8, 2017 Sdílet Odesláno Leden 8, 2017 Jardo, vsechny rozmery co tam mas napsane jsou schvaleny od vyrobce, takze zadny atypicky rozmer tam nemas. Tazatel by chtel na R16 nizsi pneu a je jasny, ze pneu o velikosti treba 205/50 R16 nebo 205/45 R16 mu nikdo nezapise, nehlede na to, ze by mu spatne ukazoval tachometr... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 8, 2017 Sdílet Odesláno Leden 8, 2017 no šířka 215 tam původně v TP nikde není, to tam přišlo až s těmi ráfky, takže šířka 215 je tedy schválená aniž je zapsaná jako původní hodnota v TP? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Leden 8, 2017 Sdílet Odesláno Leden 8, 2017 Nezměnilo se vůbec nic. K aftermarketovým ráfkům se zapisují takové rozměry pneumatik,jaké jsou uvedeny v typovém listu zapisovaných ráfků. Tedy k origo ráfkům 16“ Spider není legální cesta,jak zapsat jiný rozměr než povolený výrobcem 205/55R16. Použít k zápisu typový list od ráfků,u kterých jejich výrobce povoluje i jiný rozměr než 205/55 R16 by bylo možné,pokud by se takový našel,to za prvé,za druhé záleží na přístupu STK a OÚ při zápisu. Pokud bude benevolentní,může projít ledacos,pokud striktně dodrží pravidla a postup,a zapíší ráfky tak jak vyžaduje legislativa,nejenom rozměr ráfku a povolených pneu ,ale hlavně údaj který slouží k identifikaci ráfku (KBA),nebo obchodní označení ráfku(značka a typ),bude vše v souvislosti k ráfkům Spider zbytečné,protože pneu se zapisují ke schvalovaným ráfkům,nikoliv obecně pro jakýkoliv ráfek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 8, 2017 Sdílet Odesláno Leden 8, 2017 No jasně, ale pokud se bude rozměr zapsaných ráfků shodovat s rozměry ráfků Spider, tak snad není problém na Spidery dát gumy ze zapsaných ráfků .... není to sice akurátně OK, ale v případě nehody to už nikdo nenapadne, protože značka ráfků je v tomto případě nepodstatná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Leden 8, 2017 Sdílet Odesláno Leden 8, 2017 Ano,pokud se najde takový ráfek,seženeš od něj doklady,na STK nikomu nebude vadit,že jsi přijel na jiných ráfcích,tak opravdu ne.Na OÚ už auto nikdo nekontroluje.Protože dotaz zněl,jak na Spidery 16" dostat jiný rozměr než 205/55R16 já odpovídám,že ne.Přesně jak píšeš,není to akurátní a problém může být při jakékoliv další kontrole kdekoliv,to vše podle toho,kdo a jak důkladně a s jakými znalostmi bude kontrolu provádět.To je celý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 8, 2017 Sdílet Odesláno Leden 8, 2017 Ano, ale nikdo nikdy nekontroloval ráfky na výrobce, vždy tak maximálně na rozměr a zřídka na ET ....., v případě nějakého vyhroceného soudního sporu při nehodě je argument protistrany, že na autě nejsou ráfky od toho a toho výrobce, ale od jiného, ikdyž shodného rozměru, lehce shozený ze stolu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Leden 8, 2017 Sdílet Odesláno Leden 8, 2017 Já Jardo ale já Ti neoponuju,píšu to co ty,jenom jsem upozornil na nedostatek toho řešení. Bavit se mezních situacích asi nemá cenu,já jsem žádnou takovou nezažil.Natož nějaké soudní pře. Co mohu zodpovědně dodat,protože jsem to svého času zjišťoval a má to i logiku,ráfky a pneu v případě nehody se řeší pouze v případě přímé souvislosti s nehodou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Leden 8, 2017 Sdílet Odesláno Leden 8, 2017 A není náhodou rozhodující co je zapsáno v TP? mě tam zapsali díky ráfkům s typovým listem i jiné rozměry pneu než jsou ty dané od výrobce. Něco se za tu dobu změnilo? Zapisoval jsem to cca v roce 2011. V typovym listě by se neměl objevit žádnej rozměr, kterej není schválenej automobilkou. To že ho tam napíšou a že si to na úřadě nezkontrolujou už je jejich blbost. Papír snese všechno a jsou i lidi co maj na předokolce zapsaný různý rozměry vpředu a vzadu a podobné šílenosti..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 8, 2017 Sdílet Odesláno Leden 8, 2017 Přesně,podstatné je,aby to bylo schváleno automobilkou.Už je pro přepočet rychlostí atd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 8, 2017 Sdílet Odesláno Leden 8, 2017 V typovym listě by se neměl objevit žádnej rozměr, kterej není schválenej automobilkou. To že ho tam napíšou a že si to na úřadě nezkontrolujou už je jejich blbost. Papír snese všechno a jsou i lidi co maj na předokolce zapsaný různý rozměry vpředu a vzadu a podobné šílenosti..... Tak jasně, typový list je chujovina a výmysl ČR, takže ho taky může i někdo blbě napsat, pokud má člověk všech pět pohromadě, tak hledá papír od TÜV apod., kde je vše vyznačeno a to včetně podmínek pro použití .... sněhové řetězy, rozšíření blatníků, motorizace, čtyřkolky apod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Leden 8, 2017 Sdílet Odesláno Leden 8, 2017 Samotný typový list není nic,je to pouhé shrnutí údajů uvedených v TUV,který je NEDÍLNOU součástí typového listu.TUV musí být v češtině. To,že praxe je někdy jiná není v našem úředním molochu nic překvapivého.Stejně,jako je chujovina typový list,když by stačil TUV v překladu. Výrobce aftermarketových ráfků není povinen používat rozměry pneu stanovené výrobcem vozu. Veškeré zkoušky a homologace ráfků se provádí s rozměry pneumatik,které stanoví výrobce ráfků a také nese plnou zodpovědnost za montáž kombinace ráfek pneu na vozidlo. Rozměry mohou,ale nemusí být omezeny výkonem jednotlivých motorizací. To,že vždy musí být alternativní je snad samozřejmé.Alternativní ale neznamená schválené výrobcem automobilu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 8, 2017 Sdílet Odesláno Leden 8, 2017 Tohle je pěkná kravina-- Výrobce aftermarketových ráfků není povinen používat rozměry pneu stanovené výrobcem vozu. Veškeré zkoušky a homologace ráfků se provádí s rozměry pneumatik,které stanoví výrobce ráfků a také nese plnou zodpovědnost za montáž kombinace ráfek pneu na vozidlo. Když si vezmeš pneu 195/65x15,205/55x16 ta tyhle pneu mají stejný obvod.Na tento obvod je cejchován tachometr,pak údaje pro navigavi atd a pokud nejaký výrobce kol si dosadí svoje rozměry aniž by musel dodržet to,co dal výrobce,jak to asi bude vypadat?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Leden 8, 2017 Sdílet Odesláno Leden 8, 2017 V typovym listě by se neměl objevit žádnej rozměr, kterej není schválenej automobilkou. To že ho tam napíšou a že si to na úřadě nezkontrolujou už je jejich blbost. Papír snese všechno a jsou i lidi co maj na předokolce zapsaný různý rozměry vpředu a vzadu a podobné šílenosti..... Co je na mém příspěvku kravina nevím,ale dohadovat se nebudu. Reagoval jsem na tohle a to kravina opravdu je. On je totiž rozdíl rozměr schválenej automobilkou a alternativní rozměr. Nemusíš mi dávat příklady,já vím co alternativní znamená :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest JanXY Odesláno Únor 20, 2017 Sdílet Odesláno Únor 20, 2017 Netreba sa tu hned takto rozculovat. U nas je to tak, ze vsetko musi pasovat. Nasi policajti maju v poslednej dobe velmi radi kontroly a este radsej sa pozeraju na veci, ktore by ich az tak trapit nemuseli. Preto je najlepsie mat vsetko tip top v poriadku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.