prasek13 Odesláno Listopad 8, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2016 Zdravím můžu prosím poprosit někoho kdo se vyzná, zda by mi nedohledal stav km zda mi to souhlasí a zda nebylo bourané. Je to dovoz takže toho o autě tolik nevím, mám vyjetou Cebii, ale pro jistotu bych byl klidnější kdyby mi to někdo potvrdil, už lítám po googlu a i po německých stránkách, ale někdě píšou úplné zmatky VIN je: TMBGE61ZX62221473 . Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Čudlo Odesláno Listopad 8, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2016 Navštív autorizovaný servis Škoda a tam za flašku dobrého pitia ti prezradia čo je uvedené v histórii pokiaľ auto bolo servisované v autorizovanom servise Škoda. Ak nebolo, zistiť uvedené je skoro nemožné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Listopad 8, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2016 Ve škodě při ověření mě kopli do zadnice. CEBIA nebo spolupráce z PČR. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Čudlo Odesláno Listopad 9, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2016 Radas : Asi si navštívil zlý autorizovaný servis. Mne to za flašku nechceli ani bohovi vytlačiť, ale poznámky som si urobil. CEBIU už má, a kilometre a búračku mu na Polícii ČR neprezradia ani po mučení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Listopad 10, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2016 Obrat se na nejakeho pojistovaka co dela auta a ma pristup do registru. Odesláno z mého SM-G388F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Listopad 11, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2016 Na Dieselpoweru prověřuje jeden borec win :) ale musíš se zaregistrovat coš je prkotina :) http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=133261 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.