Pindas Odesláno Listopad 9, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2016 Ahoj. Mam octavia O2 face. auto ma deštovi senzor ale nema přepinač s polohou auto.Koupil jsem přepinač s polohou AUTO a nefunguje to nevite jak na to.Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kotyzaf Odesláno Listopad 9, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2016 Ahoj, musis to jeste nakodovat pres VAG. Nepamatuji si ted presne, ale nekde tady na foru je myslim navod. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pindas Odesláno Listopad 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2016 Dik za radu. Už to řešim celkem dlouho hledam a nikde nic.nekdo řika jina jednotka nekdo nejaky kabel k jednotce.Takže proste nevim.Nema nekdo podrobnejši info.Dekuju moc. Nechapu ze si nekdo do auta obedna deštak a už ne automaticka svetla ale je to tak. Řikal jsem si že když tam je deštak tak jen koupim ovladač svetel s polohou AUTO a pofrči to.Hm ale nefrči. Jo ješte pro přesnost.je to 1.6 tdi,r.v.2012 digi clima,4 okna el,deštak maxidot,deni sviceti,přisvecovani mlhovek do stran.el.sklopna zrcatka,multifunkčni volant.Jo a čtyrkolka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Listopad 9, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2016 sensor děště není automaticky sensor světla, ikdyž je to jeden díl, pokud to nebylo továrně, chybí ti vodič k BCM a potom k ovladači světel, bez něj to nepojede. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 9, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2016 (upraveno) trošku se pleteš, každá OII FL má fialový vodič AFL mezi BCM a vyp. světel, pokud je v autě už dešťový senzor (RLS), stačí dát ovladač s polohou AUTO, nakódovat BCM a RLS Upraveno Listopad 9, 2016 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pindas Odesláno Listopad 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2016 Takhle to bylo z vyroby.nevim kolik je kabelu u deštaku ale u přepinače svetel je 10 pinu plne zapojenejch a jde z nej 10 kabelu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Listopad 9, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2016 Tak hádat se nebudu, jen předFL to tak měl? Já jsem do auta dodělával komlet kabeláž, takže nemám porovnání :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pindas Odesláno Listopad 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2016 Rolbař dik za přispevek.Nemaš nejaky navod nebo človeka v praze kterej by to dokazal.Vag mam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Listopad 9, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2016 Rolbař;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 10, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2016 :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 10, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2016 Tak hádat se nebudu, jen předFL to tak měl? Já jsem do auta dodělával komlet kabeláž, takže nemám porovnání :/ Hádat se nemusíš, je to tak, jak jsem napsal, předFL tento kablík mezi ovladačem a BSG neměl, to je jediný rozdíl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pindas Odesláno Listopad 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2016 Obratil jsem se na toto forum abych se neco dozvedel a mohl podle toho neco vylepšit.Čekal jsem že nekdo poradi da nejakej podrobnej navod jak svuj problem vyřešim. Hm a zatim nic co by pomohlo.Tak ješte jednou PROSIM muže nekdo poradit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kotyzaf Odesláno Listopad 11, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2016 Tak jeste jednou :) Mas octavia 2 FL i s destakem.. tudis mas i slunecne senzor (je soucasti prave destaku) a i elektriku. Staci ti tedy jen prehodit vypinac s polohou auto a NAKODOVAT jednotku. Pokud nemas doma VAG a kabel, tak ti nezbyva nic jineho nez si ho bud objednat nebo zajet za nekym kdo ho ma a nakoduje ti to. Pokud kabel a VAG mas, tak rekni a ja se ti kouknu na to kodovani.. z hlavy si bohuzel nepamatuju ktere ty bity to jsou. Staci? :) Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pindas Odesláno Listopad 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2016 Super.Diky.To uplně stači.Takova odpoved je to co jsem potřeboval. Ješte jednou Diky kotyzaf. Kabel a VAG mam.tak bych prosil ješte to kodovani a nejakej zjednodušenej postup Dik Dik Dik. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pindas Odesláno Listopad 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2016 mužu prosim poprosit jestli nema nekdo to kodovani.Předem dekuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pindas Odesláno Listopad 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2016 Ty jo už jsem fakt zoufalej.Muže mi dat nekdo kontakt na nekoho v okoli Prahy kdo by mi to nakodoval. To nikdo nechce penize nebo co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Standis Odesláno Květen 5, 2017 Sdílet Odesláno Květen 5, 2017 Co zkusit rolbare? Ten je machr na elektro odesláno přes Tapatalk ve Windows 10 mobile 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Soptiik Odesláno Duben 20, 2018 Sdílet Odesláno Duben 20, 2018 vím že je to už starší téma, ale zrovna jsem to dodělal. Tak pokud by to někomu pomohlo pro FL 2011kódování: Centrální jednotka, Byte 17 bit 4 - zaškrtnout "automatické rozsvícení světel" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kaocko Odesláno Červen 2, 2018 Sdílet Odesláno Červen 2, 2018 V 20. 4. 2018 at 14:08, Soptiik napsal: vím že je to už starší téma, ale zrovna jsem to dodělal. Tak pokud by to někomu pomohlo pro FL 2011kódování: Centrální jednotka, Byte 17 bit 4 - zaškrtnout "automatické rozsvícení světel" Super! A vymenil jsi pouze spinac svetel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Soptiik Odesláno Červen 25, 2018 Sdílet Odesláno Červen 25, 2018 Přesně tak, pouze jsem vyměnil spínač světel a dokódoval. Samozřejmě takhle to jde pouze pokud máš světelný senzor... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kaocko Odesláno Červen 26, 2018 Sdílet Odesláno Červen 26, 2018 V 25. 6. 2018 at 15:35, Soptiik napsal: Přesně tak, pouze jsem vyměnil spínač světel a dokódoval. Samozřejmě takhle to jde pouze pokud máš světelný senzor... jojo světelnej mám, furd se rozhoupávám :-D kolik jsi dal za spínač světel? ... co si pamatuju tak si myslim že tam to políčko "automatické rozsvícení světel" nemám, zítra ověřim . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kaocko Odesláno Červen 27, 2018 Sdílet Odesláno Červen 27, 2018 V 25. 6. 2018 at 15:35, Soptiik napsal: Přesně tak, pouze jsem vyměnil spínač světel a dokódoval. Samozřejmě takhle to jde pouze pokud máš světelný senzor... Asi je to to samé? mám to tam viz foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kaocko Odesláno Červenec 12, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2018 Hotovo, FL 2012 ka výměna ovladače světel a nakodování a maká to :-) .... víme kde nastavit citlivost senzoru, aby se rozsvěceli světla dřív a né až v uplné tmě? :-) . pro ty kteří tímto chtějí projít bacha na ovladače, nevím jak je to možné ale jsou asi 2 tipy viz foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kaocko Odesláno Červenec 13, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2018 Už jsem našel i nastavení citlivosti sepnutí světel....... Koho by zajímalo,může napsat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milanco Odesláno Prosinec 7, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2019 Mňa by zaujímalo ako na to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milanco Odesláno Říjen 25, 2020 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2020 Zdar kupil som prepinac svetiel s polohou AUTO a cez diagnostiku nakodoval tak ako je to tu vyssie popisane a NIC. Skusil som iny prepinac a zase NIC. Octavia II FL 2013 dazdovy mam. Co ine este skusit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Říjen 25, 2020 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2020 natáhnout drát dle schémat do BCM :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Říjen 26, 2020 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2020 FL Octavia II má vždy natažený drát mezi vypínač a BCM, zkus znovu kódování BCM a dešťak.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milanco Odesláno Říjen 28, 2020 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2020 Ok dik tak to skusim znova prejst 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milanco Odesláno Listopad 19, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2020 Takze skusil som vsetko prejst znovu a vysledok je: ked nahodim prepinac s polohou AUTO funguje CH a LH no nesvietia mi spatne zrkadla. Stretavacie svetla svietia stale ci cez den alebo v noci. Ked dam obycajny prepinac CH a LH nefunguje no svietia uz spatne zrkadla pri odmknuti auta. Je moznost ako spravit aby to svietilo spolu? Preco mi svietia stravacie cez den ked je prepnute do polohy AUTO? (skusal som to ked bolo pekne slnecno) Da sa niekde nastavit intenzita kedy to ma prepnut z dennych na stretavacie? V dazdovom senzore mam iba toto (prilozene foto). Co robim zle? Moze byt chyba v prepinaci? V BCM v byte 26 bit 3 mam jednu polozku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.