Rolbař Odesláno Listopad 19, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2020 Osvětlení v zrcátkách svítí u aut vybavených light assist pouze pokud je šero/tma.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milanco Odesláno Listopad 19, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2020 Spataky mi svietia vzdy pri otvoreni dveri auta alebo ked som vytiahol kluce zo zapalovania. Asi su napojene nejako na stropne svetlo. Myslel som ze by to mohlo fungovat spolu s CH a LH. Ak by aj nie nejako by som to predychal ale tie automaticke svetla by som rad dotiahol dokonca 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 19, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2020 Ano, samo svítí až po otevření dveří nebo vyndání klíčků ze zapalování, popřípadě odemknutí ...za tmy s ch a lh spojené nejsou. Automatická světla budeš mít špatně nakodovana v bcm.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milanco Odesláno Listopad 20, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2020 Tak sa to nakoniec podarilo. V BCM bola jedna polozka neodkliknuta ale uz to funguje. Neskor dam aj foto ak by niekto potreboval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Smile Odesláno Květen 30, 2021 Sdílet Odesláno Květen 30, 2021 V 20. 11. 2020 at 14:42, milanco napsal: Tak sa to nakoniec podarilo. V BCM bola jedna polozka neodkliknuta ale uz to funguje. Neskor dam aj foto ak by niekto potreboval Ahoj mozes prosim ta hodit tu foto sem. Ja mam presne ten isty problem ako si mal ty. Co treba odkliknut v BCM? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petan76 Odesláno Květen 30, 2021 Sdílet Odesláno Květen 30, 2021 Zaškrtněte - Assistance driving light ADL active 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Smile Odesláno Květen 30, 2021 Sdílet Odesláno Květen 30, 2021 před 8 hodinami, petan76 napsal: Zaškrtněte - Assistance driving light ADL active Presne to som urobil a stretavacky mi svietia v polohe auto stale aj ked je den. Mam dazdovy aj svetelny sensor ale proste este niekde treba nieco zaskrtnut len neviem co. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Smile Odesláno Červen 16, 2021 Sdílet Odesláno Červen 16, 2021 Mate niekto kontakt na Milanco? Lebo ja fakt uz som skusil snad vsetko mozne a stale mi to nejde. V polohe auto mi svetla svietia stale. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milanco Odesláno Červen 16, 2021 Sdílet Odesláno Červen 16, 2021 před 4 hodinami, Smile napsal: Mate niekto kontakt na Milanco? Lebo ja fakt uz som skusil snad vsetko mozne a stale mi to nejde. V polohe auto mi svetla svietia stale. Pisal som ti spravu 1 Citovat Odkaz ke komentáři
milanco Odesláno Červen 16, 2021 Sdílet Odesláno Červen 16, 2021 Takto to mam nastavene 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Březen 29, 2022 Sdílet Odesláno Březen 29, 2022 Cau, mam problem, loni mi menili okno a i novej destak protoze se pri demontazi poskodil mel sem ten typ s kosoctvercema a ted mam ten druhej. Kdyz zacne prset sterace stiraji, kdyz se setmi svetla se rozsviti Problem ale je ze se mi prestaly zavirat okna pri desti a nejde poradne CH a LH. Kdyz jdu k autu a odemknu DO tak se rozsviti svetla i kdyz je den. Kdyz odchazim od auta nic nesviti. V kodovani 09 mam vse dobre ale kdyz chci kodovat RLS tak neni v seznamu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 30, 2022 Sdílet Odesláno Březen 30, 2022 otázka jaký senzor ti tam dali, origo či neorigo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Březen 30, 2022 Sdílet Odesláno Březen 30, 2022 to netušim, diag ho neukáže, zítra ho vytáhnu z auta a dám jinej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Březen 31, 2022 Sdílet Odesláno Březen 31, 2022 před 20 hodinami, Rolbař napsal: otázka jaký senzor ti tam dali, origo či neorigo... Dali tenhle typ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 31, 2022 Sdílet Odesláno Březen 31, 2022 Neoriginál, už jsem se s ním setkal, sice stírá a něco dělá, ale nejde se do něj dostat diagnostikou.... Rešení je dát originální senzor 1 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Březen 31, 2022 Sdílet Odesláno Březen 31, 2022 A já si tady lámal hlavu proč nejde to a to, CH LH šlo blbě, nezavřou se okna při dešti, RLS na diag nevidim. V první moment tenkrát po servisu sem nic neřešil stěrače chodily světla svítily. Člověk si musí dávat pozor na všechno poslední dobou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlad Odesláno Duben 2, 2022 Sdílet Odesláno Duben 2, 2022 (upraveno) A pokud bych si vyměnil ten ovladač nomální za ten s hodnotou auto (prostě nejakej z alíku), tak drl budou svítit jak? Dálkovky s omezeným výkonem? Aktuálně je to tak, že auto furt svítí, světla jsou vžy v poloze potkávačky a po vypnutí zapalovaní zhasnou. Upraveno Duben 2, 2022 uživatelem Vlad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Duben 3, 2022 Sdílet Odesláno Duben 3, 2022 Ovladač s funkcí auto si můžeš dát, pokud máš světelný/dešťový senzor, po správném nakódování celého systému se ti pak bude přepínat osvětlení mezi denním modem a nočním. To jakou variantu drl na autě máš ovlačas nijak neovlivňuje. Některá auto mají denní separátní světla, některá ne. Ta co je nemají, tak musí používat dle vyhlašky tlumená a obrysová světla zároveň, popřípadě být dovybavena schválenými denními světlomety. Dá se naprogramovat denní svícení na žárovku mlhovek se sníženou intenzitou svitu, ale tato varianta není schválená vyhláškou/homologací. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Duben 13, 2022 Sdílet Odesláno Duben 13, 2022 Takže dal jsem origo RLS a zase vše maká jak má CH LH diag korekce takže spokojenost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlad Odesláno Duben 23, 2022 Sdílet Odesláno Duben 23, 2022 (upraveno) a jde to nákodovat i jinak než ve vcds? sem se díval, že kodovaní umí třeba i carscanner aplikace nebo autocom, ale tam se musí fakt zadávat nějaký ty čísla, není to prostě, že zaškrtnu automatický světla v ui jak vcds, a 200usd se mě za to, že se mě budou zapínat světla dávat moc nechce 🙂 Senzor na stěrače mám tenhle a automatický stírání funguje tak jako u jiných aut https://i.imgur.com/lmYXmpn.jpg Upraveno Duben 23, 2022 uživatelem Vlad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cornelius Odesláno Leden 10, 2025 Sdílet Odesláno Leden 10, 2025 ahoj kluci, už je to nějakou dobu co jste tu řešili tohle téma, ale dnes jsem si dodělával automatické svícení u oct 2 facelift 2012 elegance. Koupil jsem vypínač s auto režimem a nakodoval jsem to stejně jak popisujete, zprvu se holce nechtělo ale po vypnutí motoru a nastartování to začlo fungovat. Problém ale je, ze světla (zapnutí a vypnutí) na senzor reagují pouze pokud ručně zastíním senzor a po chvilce odstíním. Při jízdě pak funguje jen zapnutí světel npř. V lese. Když vyjedu z lesa kde je sluníčko, tak se světla již nevypnou. Dále pak CM a LM nefunguje vubec a to jsem ho aktivoval, mám ho i v maxidotu. Máte s tím někdo zkušenost ? Co by to mohlo být ? Popřípadě mohl by se mi na to někdo podívat okolí Mělník/Praha ? Díkes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.