Daniel20 Odesláno Listopad 9, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2016 Paráda zrovna mě brali, dechová zkouška negativni, tak jsem si ještě líznul, za 5 min přišel a řekl, že to mám pozitivní, ať si líznu znovu. Asi za 15min si mě zavolali, že to mám znova pozitivní, nakonec mi řekli, že to je malé množství tak mi vrátili doklady a mohl jsem odjet. Ale i tak se na mě dívali jako na zasranou smažku. Ještě jsem se ptal, jestli to jsou ty co byly v televizi, že jsou většinou pozitivni, ikdyž nic neberete ale na to mi nic neřekli. Stalo se vám něco podobného? A jak se dá popřípadě bránit, když vím, že jsem na 100% čistý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 9, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2016 (upraveno) Nevim jestli jsou problemy s nejakyma testama na drogy, ale pokud vis, ze jsi cistej a presto ti test drogy prokaze a mel by jsi mit nejaky pripadny problemy, tak je jediny reseni odber krve, tam je jistota prokazani/neprokazani jista :) Jinak jsem vzdy jen dychal, ale pokud by se mi melo nekdy stat to co tobe, tak bych byl stejne v klidu, protoze drogy neberu a pripadne bych se ohanel prave tim odberem krve... Upraveno Listopad 9, 2016 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Listopad 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2016 Problém je, že oni si ty papíry vezmou a pak udělají test, přičemž ten byl pozitivní, takže ti je rovnou vezmou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 9, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2016 To chapu, ale pokud vis, ze jsi cistej, tak muzes byt v klidu, protoze test z krve prokaze, ze nejsi pozitivni, pak ti budou muset papiry vratit a pokud by jsi chtel, tak pak muzes zadat i kompenzaci, treba za usly zisk atd... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Listopad 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2016 Jo ale tohle bude trvat klidně pár měsíců. Spíš mě zajímá, co se stane, když mu řeknu, že mu papíry neukážu ale až potom jak si dýchnu čí líznu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 9, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2016 Prece pokud se prokaze z odberu krve, ze jsi cistej, tak ti musi papiry vratit okamzite zpet, ne? To by bylo prece postavený na hlavu, kdyz se treba do 2 hodin od podezreni prokaze, ze jsi cistej a o ni by ti i tak meli ridicak zadrzovat treba mesic, ne? :O 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Listopad 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2016 To né, to se musí sepsat a jde to někam na úřad a pak se to šetří, trvá to fakt dlouho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 9, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2016 No tak to mě poser... Jsem myslel, že jen sepíšou nějakej papír, že se v podstatě nic nestalo, dají ti papíry a můžeš odjet. V tomto případě bych byl neskutečně nasranej a začal bych hrozit žalobou a odškodněním... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Listopad 11, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2016 Proto je lepší řidičák najít až po kontrolní kontrole. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Listopad 11, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2016 Tak jezdi taxíkem, všechno si eviduj a pak si to nech zaplatit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 11, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2016 Proto je lepší řidičák najít až po kontrolní kontrole. No jenže nejdřív se dávají doklady a až pak se přece dýchá popř. testuje, ne? Aspoň u mě to tak vždy bylo... Tak jezdi taxíkem, všechno si eviduj a pak si to nech zaplatit... Taky možnost, proplatit by to pak určitě museli ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Listopad 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2016 První musíš dát doklady, nevím co ti řekne, když mu řekneš třeba, že mu je dáš až potom. Ale mluvil sem se známým a ten říkal, že test je pouze orientační, tudíž se jede na krev a po rozboru(to nevím jak dlouho trvá ale asi to udělají ještě v nemocnici), když je 0, doklady vrátí, když je pozitivní, tak to už je problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 11, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2016 Takze je to nakonec jak jsem psal na zacatku, tzn. kdyz se nic neprokaze, tak ti vrati papiry a muzes jet dal, jo? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Listopad 11, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2016 To záleží kus od kusu. Asi jako tady.... http://echo24.cz/a/wn3Xu/zadrzovani-ridicaku-a-represe-policejni-testy-na-drogy-nejsou-spolehlive 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jozinec Odesláno Listopad 17, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2016 hele je to stejný jako u chlastu, musí udělat dvě-tři měření po sobě, pokud pozitivní vyzvou tě na krev, pokud odmítneš - to co zjistili platí, pokud podstoupíš rozhodne krev, nejhorší je, že na krev tě odvezou, k autu zpět už nemusí, ale pokud narazíš na rozumnej kus a jseš v pohodě tak tě hoděj i zpátky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.