Přejít na obsah

Zamok dveri nezamyka len odomyka...

subie

Doporučené příspěvky

Zdravim pani, riesim taky problem .. zamok PL dveri sa len odomyka , pri zamknuti nereaguje , tj zamok FUNGUJE ale len "jednosmerne" ... Jeden cas mi to robilo, dvere resp. tapec som vybral, premazal WDcokm a zacalo pracovat mozno na tyzden.. potom zas nic.. jeden zo sprievodnych javov je ten, ze po pretoceni klucika do polohy 2 motorcek zabzuci... to iste spravi aj teraz , ked je v noci na vychode SR uz mraz (v noci) , rano zacnem startovat z tuha chladny motor a zabzuci zas samozrejme, nezamykam ani ho nijak nespustam...

Co to moze sposobovat? Zly motorcek resp. slaby ?

Vdaka za radu.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zdarec, mám něco podobného, akorát dvěře spolujezdce, dnes rozborka zámku, výměna koncáku(žádná reakce na otevření dvěří), to už maká, nicméně druhý problém,který se dvěřmi byl je ten samý, odmyká, ale nezavírá. Vždy jen trochu "cukne" a někdy ani to ne. Po vyčištění, promazání, protočení motorku stejně žádná změna. Dal jsem mu šanci ale vzhledem k tomu, že nový stojí druhovýroba kolem 700kč, asi bych ti radil, ušetři si práci a kup nový mechanismus. Pokud můžeš, půjč si od někoho funkční zámek, abys vyloučil poslední možnost a to popraskaný kabely ve dveřích..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...