Jump to content

Jak jednoduše umyt auto

Vlasta73

Recommended Posts

'Jak jednoduše umyt auto'... uz jen ten nazev je fail, mas proste smulu, kdyz auto jednou dobre umyjes a pak poctive uzavres nejakym tvrdym voskem, tak verim, ze tlak wap nebude potreba a stacilo by tu hlinu ostrikat jen hadici, ale bez ty hadice se neobejdes a to uz je pak na pul minutyu navic vytahnout tu wapku. Nebo zkus jet tech 200m jako hlemyzd.

Tak už to mám vyreseny. Auto se špiní při odjezdu z domu, sice jedu pomalu, ale jak vyjedu na asfaltku tak to začne litat. Takže jak dojedu do města zajedu na bezkontaktní mycku.Pak jedu konecne s cistym autem. Dneska jsem to zkousel a super. 5 minut a 50 Kč. Domu jsem dojel cistej, az na trochu blata hned za kolama, ale to se nedá srovnat s tim jak jsem jezdil do ted.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
    • Máš to pěkný, nemáš náhodou nový koncovky? Taky nad něma přemýšlím, ale v černé.
    • Ahojte mám dosť zoxidovane káble hlavné k batérií na Octavia 1 1.9 TDI 81 kw. Rozhodol som sa preto vyrobiť nové. Svorky chcem použiť amio 800a. A káble sa rozhodujem či použiť 35mm2 alebo 50mm2. Kábel bude dobrá voľba dať zvarivaci gumený? Kostriaci kábel je vedený na karosériu a následne na motor v jednom kuse originál. Môžem to spraviť tak že dám od baterky na karosériu a od tiaľ na motor? Lebo neviem nájsť také oko čo by sa dali dať prostred kábla ako originál.
    • No vidíš 🙂. Já radar dostal taky k narozkám, pac jsem o tom dlouho mluvil a nekoupil. A drbal jsem si hlavu, že jsem to měl udělat dávno
  • Create New...