MartinVike Odesláno Listopad 23, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2016 Zdravím, včera sem jel na dálnici svižnou jízdu zničeho nic se rozstívila tato kontrolka: a po chvilce auto přestalo jet, nereagoval plyn nic. Dojel sem na krajnici auto ani na popatnácté nenastartovalo, startér se točí, ale motor ne. No nechal sem se odtáhnout domu napíchl diagnostiku a jediná chyba: 16726 - Snimac polohy vackovych hridelu: (G40) Signal prilis maly P0342 - 35-10 - Teď otázka čím to proč to? Že by kvuli tomu přestalo auto jet? Nebyla žádná rána ani nic nemlátilo. ESP nemám, jedná se o rso 132Kw motor AUQ. Nemam doma vercajk a než to hodim na dílnu a bude se s tim něco dělat, po čem bych měl jít? Napadaj mě rozvody, palivové čerpadlo by mělo bejt oka to je slyšet, pročítal sem fóro hledal zkoumal je toho moc, včetně výměny čidel. Svíčky cívky taky oka. Někdo nějakou zkušenost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mareo Odesláno Listopad 23, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2016 Hele nekdy pomuze to pouze smazat a nastartujes. Rozvody skocit by nemely. snimac pravdepodobne jde do .... takze kup novy a mas klid. Hlavne te to nikde nenecha a nebudes muset resit odtahovku. V dp je primo zkontrolovat snimac. Takze si stahni DP. Vice ti napovi pokud s diagnostikou neumis dej to nekomu kdo tomu rozumi Pokud to chces vyresit sam kup nove cidlo a mas klid pojedes ovsem pokud nemas nejakou brutalni axialni vuli na klice..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinVike Odesláno Listopad 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2016 Zdravim hoši, nevím kam to postnout napíšu to sem. Sháním hlavu na motor 1.8t AUQ. Nemáte někdo doma navíc za rozumnou cenu? :-) bazary už jsem zkoušel a nechce se mi kupovat kvuli tomu komplet motor. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mareo Odesláno Listopad 30, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2016 Mrkni na bazos je tam x lidi co i rozprodavaji motor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinVike Odesláno Listopad 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2016 Jasně, že zkouším sbazar a bazos, téměř všichni nedají jen hlavu, ale celej motor a když už někdo prodává jen hlavu tak chce 5 tisíc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mareo Odesláno Listopad 30, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2016 Hele ted jsem se dival he tam i samotna hlava na prodej,( blansko) pak holy motor za 5000, pak v melniku dalsi motor na dily asi spatne hledas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinVike Odesláno Listopad 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2016 Já vím, už mam všechno obvolaný blansko je pro mě přes celou ČR. Proto se poptávám i tu zda někdo nemá v garáži :rolleyes: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mareo Odesláno Listopad 30, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2016 Za 5000.- motor je good cena. JinAk i mlada boleslav je. Za 5t. Hledej a najdes ale nemyslim si ze koupis hlavu v dobrem stavu pod 2,5tisice. Uz jsem jich par prasknutych videl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.