Jejenda Odesláno Listopad 24, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2016 Dobrý den, dostal jsem se k nějakým indíciím, že existuje program Elsa Win, ve kterém by mohly být servisní postupy, přišlo mi to zajmavé. Stáhnul jsem soubory v příloze, s vizí že to vyzkouším ale v poslední fázi na mě vyskočilo heslo. Nemá nědo heslo k těmto archivům / servisní manuál k motoru CDAA?Do kterého roku jsou servisní manuály v offline verzi?Děkuji :-) Elsa.txt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Brayn-Marek Odesláno Listopad 24, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2016 Dobrý den, dostal jsem se k nějakým indíciím, že existuje program Elsa Win, ve kterém by mohly být servisní postupy, přišlo mi to zajmavé. Stáhnul jsem soubory v příloze, s vizí že to vyzkouším ale v poslední fázi na mě vyskočilo heslo. Nemá nědo heslo k těmto archivům / servisní manuál k motoru CDAA? Do kterého roku jsou servisní manuály v offline verzi? Děkuji :-) Skús admin Aspoň na mojom mi to išlo Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 25, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2016 Marku necituj příspěvky... Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 25, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2016 (upraveno) Meno a heslo uzivatela sa nastavuje hned po instalacii cez managera. Ked mas navod na instalaciu, tak by mal obsahovat aj prvotne nastavenie, resp. vytvorenie uzivatela. Offline verzia elsy pre skodu je do 03.2012 Upraveno Listopad 25, 2016 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jejenda Odesláno Listopad 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2016 Pardon, nepřiložil jsem odkaz na uložto do přílohy a špatně se vyjádřil.. Nemám heslo k archivům s Elsou které jsem stáhnul, při zběžném proklikání prvního partu jsem si myslel že tam není heslo a mám všech 21 partů stažených. Ve finále je to pod heslem a bez hesla je to bezcené :-(Za datum děkuji :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Čudlo Odesláno Listopad 25, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2016 Čiže máš stiahnuté archívy a rozbalenie je pod heslom ? Odkiaľ si to sťahoval ? Skús Elsa. Edit: už to vidím. Tak iba ak stiahneš iné súbory... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 25, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2016 Koukam ze nejsi clen fora... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Čudlo Odesláno Listopad 25, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2016 ??? Konštatovanie na mňa ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DomSVK Odesláno Leden 8, 2018 Sdílet Odesláno Leden 8, 2018 Zdravim Pani, kde by sa prosim Vas dal zohnat program Elsa nemozem nikdy nic najst k stiahnutiu a ked uz nieco najdem neide to nainstalovat. Diky za pomoc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Leden 8, 2018 Sdílet Odesláno Leden 8, 2018 Ahoj tady najdeš co potřebuješ: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=30674 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Leden 9, 2018 Sdílet Odesláno Leden 9, 2018 odkaz nefunguje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 9, 2018 Sdílet Odesláno Leden 9, 2018 Nefunguje protoze nejsi clenem ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.