barinluk Odesláno Listopad 30, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2016 Model: Octavia III 1,6 diesel, r.v. 2014. Dochazelo palivo, dojezd 10km. Natankoval jsem asi 30 litru paliva a vynuloval pocitadlo ujetych km jako obycejne. Po nastartovani zustala rucicka palivomeru stale na stejnem miste, tedy tesne nad nulou. Po dojeti na 0 se jiz nic nezmenilo ani po opetovnem startu. Palivomer je stale na nule a pocitac hlasi dojezd 0 km , sviti oranzove konrolka paliva. Nevite v cem by mohl byt problem? Pocitam , ze bude treba diagnostika. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Prosinec 2, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2016 Je to známy problém, je na to vydané TPI - malo by stačiť aktualizovať SW v budíkoch. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
barinluk Odesláno Prosinec 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2016 Ješte bych se rád podělit o zkušenosti s vadným palivoměrem, hlavně jaké má tato závada důsledky pokud se hned neřeší... Po týdnu ježdění s nefunkčním palivoměrem a čekání na servis se projevila následná chyba systému: "Filtr částic - palubní kniha" , po té jsem zjistil , že pravděpodobně při chybě v palivové soustavě nedochází ke spínaní regenerace DPF. Po dalších dvou dnech se auto přeplo do nouzového režimu. Na palubce blikal symbol cívka a výfuk. V servise mi aktualizovali software budíků a regenerovali DPF a vše pak ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.