PavelSoukup Odesláno Prosinec 12, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2016 Na http://kralmotoru.cz/media/zvyseni-podvozku-u-automobilu-skoda-octavia jsem našel zajímavý článek o zvýšení podvozku u octavia. Měl bych o to zájem, protože se mi to designově velmi líbí a je to i praktické, když bydlíte někde, kam vede je dost terénní cesta a bojíte se, že si podvozek oboucháte. Zmiňují se zde o několika možnostech navýšení podvozku a to distančními podložkami, paketami a pak hydraulickým prvky. Máte s jednotlivými typy nějaké zkušenosti? Co je nejlepší? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MajkX Odesláno Prosinec 19, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2016 Skoro mě to začalo taky zajímat, když to čtu.. ze snižování už jsem dávno vyrostl.. a vjezd do garáže nemám zrovna pro formuli 1.. brutalně teda pomohli nové přední pružiny(zjistěná prasklá pružina při repasy nápravy..) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl88 Odesláno Únor 19, 2019 Sdílet Odesláno Únor 19, 2019 Mám zkušenost s podložkami, byly super a cenově je to nejdostupnější varianta, která bohatě stačí. Podle mě vymýšlet nějaké packtety apod je nesmysl. Pomůžou ti už jen nové nějaké kvalitní pružiny, já kupuju vždy Kayabu (KYB) ale po roce trochu klenou logicky únavou. Podložka je tutovka :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.