Dakie Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 řekněme že amatéry to odradí profíky neodradí ani auto v hlídaným vojenským prostoru :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hatno Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 Mozme sa tu hadat do nekonecna, co je dobre a co je naprd! Samozrejme ked zlodej chce ukradnut tvoje auto, tak ho ukrade a ani 100 zamkov ho neodradi. Tato zabezpecovacka je dobra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 Samozrejme, ale potom načo platiť 300e za niečo aj podľa teba zbytočné? správny link na video: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hatno Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 Zase nepisem ze je to zbytocne! To podla teba nemam mat v aute nic??? Ziadne zabezpecenie! ...a pre mna 300 eur neni zase moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Září 10, 2010 Sdílet Odesláno Září 10, 2010 Snake, mňa by zaujímalo, či vôbec svoje auto zamykáš - podľa toho, čo píšeš, asi nie Hociaké zabezpečenie je vždy lepšie, ako žiadne. OII sa nekradnú preto, lebo o tie autá je niekde v zahraničí záujem, ale kradnú sa na náhradné diely. Auto sa ukradne, rozoberie a rozpredá. Čo myslíš, aké auto si vyberie zlodej? Tvoje bez akéhokoľvek zabezpečenia, alebo moje s nálepkami Zeder na dverách? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Září 10, 2010 Sdílet Odesláno Září 10, 2010 Auto mám v garáži takže nie, nezamykám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Září 10, 2010 Sdílet Odesláno Září 10, 2010 Fíha, a keď ideš niekam autom, berieš si aj garáž so sebou :lool: ? Sorry nedalo mi to... Písal som mail človeku, čo Zedery predáva a montuje a spýtal som sa ho na to otváranie bez kľúča - dám vedieť odpoveď, teda ak nenapíše, že to naozaj ide otvoriť a že to nemám nikomu povedať 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Září 11, 2010 Sdílet Odesláno Září 11, 2010 Dostaneš tú istú odpoveď čo ja - "to video spravila konkurencia" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Září 13, 2010 Sdílet Odesláno Září 13, 2010 Tak odpoveď som dostal takú, že je to blbosť a že keď to niekto otvorí pred ním naživo tým istým spôsobom, dá mu 1000 € v hotovosti ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miťo Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 Zeder bola prvá vec, ktorú som dal namontovať do auta po kúpe.Mám ho pomaly 2 roky a zatiaľ spokojnosť. Nepociťujem , že by ma nejako obmedzoval, obsluha je v pohode.Kolega si ho dal do KIA CEED a tam to má dosť neprakticky riešené, pri uzamkýnaní alebo odomykaní musí vystúpiť z auta.Je to tým že každé auto má inak riešenú tyč riadenia, ale našťastie na OctII je to v pohode.Celej montáži som sa zúčastnil trvala do 2 hodín. Ja som zatiaľ spokojný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Leden 4, 2011 Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 Ja mám Zeder 3 roky, auto stojí na sídlisku, strieborne kombi 1,9tdi a NP. Inak vo vedlajšom vchode ukradli oktu kombi bez zedera a bez constructu. Takže myslím, že keď ho niekto chce tak mi ho lopne, ale pomôže. A nové to nestálo 500 éčok. Dával som za to ešte v Prievidzi 7500 skk a to bola relatívne novinka. A do nového auta ho dám o5! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 jasne,zeder zbytocne vyhodene love,susedovi ukradli so zederom golf4,najlepsie mat nieco tajne,co ti tam namontuje nejaky kamarat,napriklad alarm za 100€ a prehodit farby dratikov,poschovavat blikajuce ledky a nelepit nalepky na okna,vyhodit zamky z dveri a otvarat len dialkovym a pod,fetak ti to neotvori a profik ti ukradne auto aj keby si v nom spal ked je nanho objednavka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Trollnor Odesláno Únor 25, 2011 Sdílet Odesláno Únor 25, 2011 Čauky, víte někdo, kde v Česku montují ZEDER? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 25, 2011 Sdílet Odesláno Únor 25, 2011 obávám se, že nejblíž v Bratislavě - viz. www.zeder.sk :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 27, 2011 Sdílet Odesláno Únor 27, 2011 dela to jediny v ČR TADY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
9donald9 Odesláno Červen 29, 2012 Sdílet Odesláno Červen 29, 2012 cawte. Ja som si zeder dal hned a poviem vam ze podla mna je to zatial naj co vymysleli. Ked ho mas zamknuty tak auto nenastartujes a keby sa to aj napriek tomu podarilo s kolesami nezatocis. Najlepsie je mat kola pred vypnutim motora total vytocene. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
honzako Odesláno Červen 29, 2012 Sdílet Odesláno Červen 29, 2012 cawte. Ja som si zeder dal hned a poviem vam ze podla mna je to zatial naj co vymysleli. Ked ho mas zamknuty tak auto nenastartujes a keby sa to aj napriek tomu podarilo s kolesami nezatocis. Najlepsie je mat kola pred vypnutim motora total vytocene. Nevím co je na tom pravdy, ale při vytočení kol nadoraz prý dostane servo zabrat při nastartování. Pokud je to často, tak odejde do věčných lovišť. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Srpen 19, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2012 Zdravim.zeder mam uz try roky a som spokojny.Pre mna prijatelna ochrana auta. Podla mna je horsie kradnut auto zo ZEDEROM ako s akym kolvek inym. Zaslepky na dverach su skor len na imidz,hlavne ked sa znefunkcny dialkove na dovolenke to je potom sranda :-):-):-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Srpen 19, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2012 Zeder je podla mna na zvazenie uz iba kvoli moznym nasledkom po nehode ;) Su aj lepsie a bezpecnejsie sposoby zabezpecenia. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Srpen 19, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2012 Ake nasledky? Je to mimo oblasti, kde lietaju casti ludskeho tela. Teda neviem ako u teba. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Srpen 20, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2012 Zeder ti trci cca 9cm od volantu nad brzdovym pedalom a volant sa ti nezarazi pri nehode dovnutra ale zostane vonku. Ja som mal cca 2r VAM01, dost drahe a velky zasah do elektriky ale zato spokojnost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Srpen 20, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2012 Ja zedera mam, len som uvazoval nad tym, kde myslis, ze by ta mohol "chytit". Je dost daleko od vsetkeho. V pripade narazu keby sa riadenie zasunulo do kabiny, tak sa uchyt zederu vychyli a trcal by este menej z oplastovania. VAM je dobry, to ti neberiem. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Srpen 20, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2012 Praveze riadenie sa ti nezasunie a ty pred nehodou brzdis takze mas nohu hned pod zederom a pri naraze ti nohu "priklincuje" do zederu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Srpen 20, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2012 Par ilustracnych foto, pri "prudkom spomaleni" by mi skor koleno narazilo do stredoveho tunelu ako noha do zederu. Spodok palubovky je momentalne bez krycieho plastu, lepsie to tak vidno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Srpen 20, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2012 Uz sa to tu rozoberalo na prvej strane ako pozeram, takze zbytocne riesime 2x to iste. Osobne by som si to do auta nedal, aj ked som nad tym velmi uvazoval pred 2r pri mojej prvej Octavii. Navyse uz je nejaky pocet kradezi v diskusiach kde bol namontovany Zeder, tak je otazne ci je to vobec ucinne alebo ucinne iba pred 'amatermi'. Zasa ani ten VAM01 nie je vyhra, ked si zoberies aky je to zasah do elektriky auta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Srpen 21, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 To uz je OT v tejto diskusii, takze len tak, ze kazdy si je strojcom svojho stastia. Ja som zeder chcel, VAM nie, ale nedovolim si povedat, ze VAM je zly, podla mna je dobry. A zasah do elektriky sa robieva este vacsi ked zoberies niektore prestavby (dorabky) tu na fore. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Srpen 21, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 (upraveno) olisoft:kdyz tak to tu promaz cim min lidi vi o zederu tim lip Upraveno Srpen 25, 2012 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest teletek Odesláno Prosinec 23, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2013 Zatial som na toto forum chodil len citat. Teraz som sa rozhodol prispiet moju kvapku do mora. Auto (strieborny Scout pred FL) som kupil od brata a ten tam nechal namontovat Zeder v Prievidzi teda ja osobne som neinvestoval. Nezamykam len doma v garazi a v praci. Je to hlavne o zvyku. Prve dva tyzdne sa mi stavalo ze som to proste zabudol ale teraz je to automatika. Niekedy este pootocim volantom aby mi zamklo aj ten. Treba dat ale pozor pri odomknuti lebo zeder sa nevysunie. Treba zase trochu pootocit volant, potom je vsetko ok. Pytal som sa na to aj kolegu co ma Zeder a tiez sa mu to stalo. Zatial som s tym spokojny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stomko Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Tak na svojej O2 FL mam uz nejaky ten tyzden ZEDER. Nemam mu co vytknut, zamykam takmer vzdy, teraz mi to trva uz len mozno 5-10 sekund, cize uz je to podstatne lepsie ako prve zamykania. Mam to pripojene aj cez zapalovanie (cital som ze niektori ludia nechcu zasahovat do kabelaze a tak je mozne toto nezapajat) a uz mi to asi 2x usetrilo zbytocny start :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest lkar Odesláno Říjen 6, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 Ahoj, Zeder mám taky v autě, ale určitě nemůžu říct, tak jak to tady někteří majitelé popisují, že jsem s tím spokojený. Spokojenost můžu napsat až v případě, kdy mně někdo bude chtít šlohnout auto a díky Zederu se mu to nepodaří. Jinak co se týče vzhledu, tak tam není žádný problém. Z plastu pod volantem to čouhá tak max.2 cm a po pár dnech zamykání budeš mít grif takový, že tě to zamykání nebude obtěžovat a půjdeto jako po mmásle. Ohledně záruky to tu už někdo psal,ručí Zeder a řešit jak to dopadne v případě nehody je v tuto chvílí hloupost. Copak vás v autě ohrožuje pouze Zeder ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.