Rakso Odesláno Prosinec 20, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2016 Zdravím,jsem tu nový .Koupil jsem Octavii I 1,6 ,75 Kw a když stojím tak mi netopí,jen když jedu.A teď jse mi rozvítila závada a píše to :emise - do dílny.Asi už se to tu někde probíralo ,ale je toho moc.Tak jsem založil novou diskusi.Pokud to bude někomu vadit,tak se omlouvám,ale rád bych byl za každou radu.Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DiKey Odesláno Prosinec 21, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2016 netopí na volnoběh se rovná ucpaný okruh, radiátor. Obvykle z bordelu v chladící kapalině např. z plastové ucpávky výpustě kapaliny z motoru nebo protáčející se vodní pumpa. Emise obvykle vylámané plastové ozubení ERG ventilu. Vyčti chyby uvidíš. Odesláno z mého Lenovo A536 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stevo292 Odesláno Prosinec 21, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2016 Aj je pripchaty radiator tak skús ho preplachnut. Odpoj obidve rychlospojky zober si nádobu aby si videl ci tam nieco bolo, dopoj to kúskom hadice a na druhý vývod pripojený vody z vodovodu a uvidíš co s toho vylezie. Poprípade aj premen hadice. Mne to pomohlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rakso Odesláno Prosinec 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2016 netopí na volnoběh se rovná ucpaný okruh, radiátor. Obvykle z bordelu v chladící kapalině např. z plastové ucpávky výpustě kapaliny z motoru nebo protáčející se vodní pumpa. Emise obvykle vylámané plastové ozubení ERG ventilu. Vyčti chyby uvidíš. Odesláno z mého Lenovo A536 pomocí Tapatalk Benzín má EGR ventil? Aj je pripchaty radiator tak skús ho preplachnut. Odpoj obidve rychlospojky zober si nádobu aby si videl ci tam nieco bolo, dopoj to kúskom hadice a na druhý vývod pripojený vody z vodovodu a uvidíš co s toho vylezie. Poprípade aj premen hadice. Mne to pomohlo. OK díkes, až se oteplí zkusím to propláchnout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.