Přejít na obsah

Naražený disk

xshreck

Doporučené příspěvky

no jasan...slezl sníh a všude samá jáma...a spoustu jich neopraví ani přes léto...nízkej profil je hezkej...možná tak na dálnice v SRN, na ty naše bych taky měl obavy...před 14 dnama jsem jel dálnici směr Vary - Praha...ještě štěstí že jsem měl Rangera, protože ty jámy co jsem vymet a nešlo se jim vyhnout, by mě na osobáku stály minimálně geometrii..děs běs...

Odkaz ke komentáři

Můžu vám to vyfotit jak to vypadá ... má tam 16, nízkej profil ...

Kolo drblé na 2 místech ( na obou vystouplá guma). Nehcápu taky proč si dal nízko, kor na těch silnicích které jsou tady u nich. Jel jsem dneska a normálně v silnici přes půl pruhu 10cm hluboká jáma.... sem byl rád že sem nesvlík kola jak sem uhýbal... předemnou bravo a to jelo příkopem kus. Hovada...

V zimě když je sníh tak tj pěkné, ale když je silnice samej led a všechno tak to sou pěkný prdy. A jestli se nepletu, tak je měl i blbě nafoukané ( sem mu to říkal asi 5x ...). A když s tím ještě jezdí jeden ehm člověk kterej projede v kile díru jako by se nechumelilo ... říkám si, chudák auto.

Jinak, někde jsem četl že by šlo ukecat naražené disky když na silnici není žádná značka špatná vozovka. Tak kdyby se tam projel a řekl že to má z tama ( zdokumentovalo by se to atd) nešlo by z toho něco získat? Třeba všechny nové kola :)

Odkaz ke komentáři
Jinak, někde jsem četl že by šlo ukecat naražené disky když na silnici není žádná značka špatná vozovka. Tak kdyby se tam projel a řekl že to má z tama ( zdokumentovalo by se to atd) nešlo by z toho něco získat? Třeba všechny nové kola :)

Zkusit to můžeš. Jeden známý to tak udělal když prorazil a zničil dvě kola v propadlém kanalu ve městě.

Škodu musíš vymáhat na správci komunikace.

Odkaz ke komentáři

:-) není to kvůli plecháči ale jestli se s tím nedá rozsekat... popř prasknout guma ( protože je vystouplá, na fotce to není vidět...)

A zase, není to jenom disk, ale i min. dvě gumy - kupovat jednu je asi o ničem. Srovnání tady jenom někdo navrhl, o to nešlo :palec:

Mě jde jen o moje zdraví xD

Odkaz ke komentáři
:-) není to kvůli plecháči ale jestli se s tím nedá rozsekat... popř prasknout guma ( protože je vystouplá, na fotce to není vidět...)

A zase, není to jenom disk, ale i min. dvě gumy - kupovat jednu je asi o ničem. Srovnání tady jenom někdo navrhl, o to nešlo :palec:

Mě jde jen o moje zdraví xD

a vo to jde především, ne :D

Odkaz ke komentáři
  • o 11 měsíců později...
Guest AutoDiesel

Sice už uběhla nějaká doba od posledního příspěvku, ale rád bych řekl svůj názor. Pravdu má většina viz výše-vyměnit disk i pneumatiku. Rovnat bych nerovnal-jednak vyrovnat se to nikdy nepodaří dokonale, jednak kde máš jistotu, že nevznikla podpovrchová trhlina. U pláště to samé-nevidíš do něho, tak ho vyměň-přeci jen z pohledu bezpečnosti kolo je jedním z důležitých částí, kdy jde o život...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...