Pavel23 Odesláno Leden 9, 2017 Sdílet Odesláno Leden 9, 2017 Dobrý den, nestartuje mi moje 1.9 tdi octavie. (81 Kw, 220tis., autobaterie 75ah - jezdím dlouhé trasy, tak by to mělo být OK) Kontrolky jsou OK, když ale po jejich zhasnutí zkusím nastartovat, tak motor jakoby dvakrát škytne a potom už ani netočí. Startoval jsem v -10 stupních ráno. Odpoledne v -5 to bylo to samé. Nikdy jsem takový problém neměl, až teď jak začaly ty velké mrazy. (Den před tím mě to naskočilo jen tak tak) Myslíte, že bude stačit když počkám až bude kolem 0? Půjde to pak natočit? Jsem teď s autem na týden pryč v jiném městě, 200 km od domu. Nemám zde žádného známého technika, tak jak bych to měl řešit prosím? Děkuji za opdpovědi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hopkir Odesláno Leden 9, 2017 Sdílet Odesláno Leden 9, 2017 Baterka bude pravdepodobne vybita...nech ta skusi niekto natocit cez startovacie kable 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Leden 9, 2017 Sdílet Odesláno Leden 9, 2017 Jojo nabít baterii nebo jí pomoci přes kabely a pojede... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Leden 9, 2017 Sdílet Odesláno Leden 9, 2017 veměš měřák dáš na baterii a sleduješ volty jak pudou pod 8V je vymalováno bud ja baterie vybitá nebo mrtvá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel23 Odesláno Leden 15, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2017 Díky za rady, stačilo vyměnit baterii a je to OK :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drura Odesláno Duben 9, 2017 Sdílet Odesláno Duben 9, 2017 Zdravím chlapci, mám podobný problém (1.9 TDI 81kw ASV). Při startování se mi nahodile stává že nezatočí startér, kontrolky svítí, všechno se zdá být ok, ale startér nezatočí jen jemně cvakne. Když vyndám klíček ze zapalování, zasunu zpět tak většinou nastartuje na břink. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Stávalo se mi to cca 1x za týden, teď to dělá skoro každý den. Bojím se, že jednoho krásného dne nenastartuju vůbec. Myslím si, že to bude buď spínačka nebo startér, co vy na to? Nějaké cenové relace oprav? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Duben 18, 2017 Sdílet Odesláno Duben 18, 2017 99% Cívka na startéru, bude se to zhoršovat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Duben 27, 2017 Sdílet Odesláno Duben 27, 2017 bud ta cívka nebo sou v háji uhlíky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drura Odesláno Říjen 19, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2017 Tak abych to trochu oživil, tak přes léto si auto postavilo hlavu a startovalo bez ztráty kytičky, takže jsem startování dále neřešil. Problém nastal po vytrvalejších deštích a při vlhčím počasí, kdy startér opět jen cvakne a nezatočí. Na druhý pokus většinou zatočí a auto chytí na drc. Může i to vlhké počasí lépe ukázat na problém? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.