Mike222 Odesláno Leden 22, 2017 Sdílet Odesláno Leden 22, 2017 Ahoj klubáci mám na vás takový dotaz. Jelikož se mi odchlíplo torpédo pod stěrači tak mi do ŘJ natekla voda a musela se tedy vyměnit. Při sundavání stěračů jsem si všiml že uchycenì je zrezlé a ulomil se mi šroub u stěrače řidiče tedy není ho možno přidělat zpět. Proto mě zajímá jestli se dá vyměnit jen ten šroub. Pokud ano nevíte náhodou jeho rozměr? Nebo jestli budu muset vyměnit celý motorek stěrače. Předem děkuji za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Leden 22, 2017 Sdílet Odesláno Leden 22, 2017 Tam žádný šroub není! Stěrače drží matka, stěrač na nasazen na hřídelce a ta má na konci závit pro tu matku. Pokud si urval ten závit, tak musíš koupit nové přepákování stěračů, táhla, bez motorku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mike222 Odesláno Leden 22, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2017 Omlouvám se za ten sroub. Kamarád mě taky opravil ale opět jsem řekl blbost. Jinak děkuju za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.