jimiaj7 Odesláno Leden 24, 2017 Sdílet Odesláno Leden 24, 2017 Ahoj, před cca. 4000km jsem provedl výměnu spojkové sady kompletně celou dvouhmotu, spojku jsem zkoušel i odvzdušnit ale stále mám problém, jde mi hodně těžko řadit zpátečka ( předchozí majitel dal do auta z nepochopitelného důvodu jednohmotu ). Spojka jde krásně hladce tak samo jde i řazení akorát jde cítit při zařazení jakéhokoliv rychlostního stupně jakoby auto mělo jít do záběru, lehce povadnou otáčky a jde cítit, že má auto tendenci se jakoby rozjet....toto vše se děje při sešlápnuté spojce. Tento problém jsem před výměnou neměl. Jedná se o 6kvalt 4x4 Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Leden 24, 2017 Sdílet Odesláno Leden 24, 2017 Dobře namazaná hřídel a.střed lamely před montáží k tomu určeným tukem?Při montáži převodovky nebyl problém se trefit do lamely?Nemůže být lamela obráceně? Co vůle hřídele převodovky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 24, 2017 Sdílet Odesláno Leden 24, 2017 lozisko nove ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jimiaj7 Odesláno Leden 25, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2017 Ani na jeden problém si mechanik nestěžoval, ano ložisko je také nové 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Leden 25, 2017 Sdílet Odesláno Leden 25, 2017 Pokud ti to.dělal mechanik a nechal si za to náležitě zaplatit,tak to reklamuj ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Leden 25, 2017 Sdílet Odesláno Leden 25, 2017 Tam bude dačo nehárom z vypínacím spojkovým válcom. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Leden 25, 2017 Sdílet Odesláno Leden 25, 2017 Sadu spojky jsi dával novou?Jako značku?Když zkusíš našlapat tak se to nezlepší?Těch věcí co to může způsobovat je mraky a bez toho aniž by člověk věděl jak se to doopravdy chová je.to jen věštění z koule. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jimiaj7 Odesláno Leden 26, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2017 Mechanik je kamarad a reklamovat mu to urcite nebudu jen se snazime prijit na to cim by to mohlo byt...spojkova sada byla komplet nova od SACHSe ... jeste prichazi v uvahu odvzdusneni pres brzdu to jsem jeste nezkouseli.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Leden 26, 2017 Sdílet Odesláno Leden 26, 2017 Tak snad poznáš jestli ten pedál má dlouhý mrtvý chod.Nebo kamarád mechanik by snad měl poznat.Jako nezlob se na mne,ale pokud po výměně spojky blbě vypíná,tak je někde chyba.A pokud ani nejste schopni poznat jestli to není zavzdušněné tak tu chybu budete blbě hledat.To chce se do toho pustit a ne čekat že to někdo vyřeší po netu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Leden 26, 2017 Sdílet Odesláno Leden 26, 2017 Ak sú komponenty v Ok tak poriadne odvzdušniť systém.Otázka je či si ju pri odvzdušnovaní viac nezavdušnil ako odvzdušnil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Květen 4, 2017 Sdílet Odesláno Květen 4, 2017 Ahoj, nechci zakládat nové téma, ale mám u spojky kousek taky mrtvý chod, jak se to prosím odvzdušnuje? děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Květen 4, 2017 Sdílet Odesláno Květen 4, 2017 Mrkni jestli nemáš vychozené táhlo v pedálu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.