Bárty Odesláno Červen 18, 2017 Sdílet Odesláno Červen 18, 2017 Kdyby někdo potřeboval redukce a nechtěl lítat a shánět stačí napsat SZ . Mám nějaké navíc . :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Únor 2, 2018 Sdílet Odesláno Únor 2, 2018 můžu se zeptat kde si sehnal ty FL lampy a jaké mají objednávací číslo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
camil.v Odesláno Říjen 7, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2018 Caute. Nevíte někdo jestli jsou lampy stejné i combiku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ludva9191 Odesláno Květen 4, 2019 Sdílet Odesláno Květen 4, 2019 V 31. 5. 2017 at 15:34, iphonik4 napsal: Tak u me hotovo :) bez kodovani, zadne chybove hlasky. Ale pozor. Liftback i a combi predFL maji jine konektory. Zatimco poFL maji stejne. Liftback pred i poFL maji 6pin plochy v rade (poradi pinu stejne, konektor je ale jiny). Combi predFL ma takovy tlusty, kde jsou 3 a 3 piny pod sebou. Jsou 2 moznosti. Bud koupit novy konektor, nove piny pro nej (samostatne k dostani pouze v mercedesu) a stary usmknout + napinovat novy konektor. Pripadne udelat to, co jsem udelal ja a udelat si "redukci" - je to drazsi a pracnejsi ale zato elegantnejsi a snadno vratne reseni. Viz foto ;) Zdravim , světla už asi měsíc mam, ale nechce se mi davat nekrestanske penize za adaptéry které sem našel. Byl by někdo ochoten tohle vyrobit a popřípadě zaslat. A kolik by o prislor? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jeff1980 Odesláno Leden 22, 2021 Sdílet Odesláno Leden 22, 2021 Ahojte pánové mám dotaz, mám Octavia 3 2013 zadní lampy jen žárovky, Jde to předělat na Octavia 3 facelift ty nejnovější? Je třeba asi diagnostika a zapnout led? Ptám se jestli je vůbec možné to předělat. Přes elektriku frajer nejsem tak se ptám chytřejších abych něco nepo... Díky za odpověď... Na kolik to předělání přijde cenově prosím? Mám Octavia 3 sedan. Pokud je někdo v okolí Prostějova dejte prosím vědět, díky moc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 22, 2021 Sdílet Odesláno Leden 22, 2021 (upraveno) Ano, je to možné předělat, zkus uživatele Vaša, má dílnu v Prostějově a umí Upraveno Leden 22, 2021 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dura Odesláno Listopad 28, 2024 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2024 Ahoj Kluci. Jak to čtu tak to shrnu. Když si pořídím Levé Led světlo Evropský a pravé Led Anglický zabuduju do auta tak to nebude hlásit žádnou chybu samozřejmě dle vašich rad udělat mezikusy a na kodovat ještě pravou Mlhovku proto Anglické světlo.! A je hotovo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.