hobča Odesláno Únor 19, 2017 Sdílet Odesláno Únor 19, 2017 Zdravim, poslední dobou když vytočím jedničku, občas i při klidneé jízdě se auto začne hrozně klepat jakoby motor měl nepravidelný chod (běžel na 3 válce). Myslím si že vypadává vstřik nebo tak něco. Kamarát to měl na diagnostice a koukal na vstřiky 3 dny po sobě a pokaždé byly dva horší ale vždy jiný... naposledy když to udělalo tak se auto začalo klepat a chcíplo, pokusil jsem se znovu nastartovat a nenaskočilo. nechal jsem ho 30 vteřin a zkusil znovu s plynem a chytlo pravděpodobně zase na 3 válce( nepravidelný chod) pak jsem se rozjel a motor se chytnul a už jel normálně... nevíte čím by to mohlo být? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Březen 10, 2017 Sdílet Odesláno Březen 10, 2017 Není to třeba relé 109? Mně to nedávno taky chcípalo a dělalo to divný věci, naskočit nechtělo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Březen 11, 2017 Sdílet Odesláno Březen 11, 2017 (upraveno) hobčaKamarát to měl na diagnostice a koukal na vstřiky 3 dny po sobě a pokaždé byly dva horší ale vždy jiný Sám sis odpověděl na závadu Morgaine Relé 109 spíná žhavení.Osobně jsem měl problém při startu.Problém byl v studeném spoji http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/nespina-zhaveni-vymena-rele-109 Upraveno Březen 11, 2017 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.