zork Odesláno Únor 28, 2017 Sdílet Odesláno Únor 28, 2017 Zdravím, asi pred 5 mesiacmi som začal pozorovať pisklavy zvuk z motorového priestoru, zo začiatku bol veľmi slabý, skoro ho nebolo počuť. No teraz už je to dosť zreteľný a chcel by som to odstrániť. Zvuk je najviac počuteľný po naštartovaní a za chladného počasia. Akonáhle prejdem povedzme 50km, už ho nepočujem (rýchlosť pískania stúpa s otáčkami). Viď video: https://www.myairbridge.com/cs/#!/download/package/N29NH38YNZ2Q8XDW Starý klinový remeň, zle napnutý?, napínacia kladka, remenica, alebo rozvody? Kde by mohol byť zdroj problému? A hlavne ako by som ho mohol najsť? Ďakujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Únor 28, 2017 Sdílet Odesláno Únor 28, 2017 Můj případ, který jsem zde uváděl. Problém byl v rozvodovém řemenu.Po výměně zvuk přestal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zork Odesláno Březen 1, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2017 Můj případ, který jsem zde uváděl. Problém byl v rozvodovém řemenu.Po výměně zvuk přestal. Ešte by ma zaujímalo, ten zvuk sa ti prejavoval iba po naštartovaní, alebo aj po jazde? Lebo mne sa to prejavuje hlavne keď je auto studené. Po dlhej jazde a zahriatí to už nepočujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Březen 1, 2017 Sdílet Odesláno Březen 1, 2017 Pouze se projevoval za studena,po zahrati ok. Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 1, 2017 Sdílet Odesláno Březen 1, 2017 Tak se většinou řemen projevuje. Vyměnit a není co řešit. Provizorně ho lze namýdlit klasickým mýdlem, ale jen to zmírní projev. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Březen 1, 2017 Sdílet Odesláno Březen 1, 2017 takhle cvaká spojka kompresoru klimatizace sundal bych drážkovej řemen a pootáčel vším co řemen pohání 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zork Odesláno Březen 1, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2017 Ešte mi napadlo, včera bolo u nás 10°C a ten nepríjemný zvuk už nebolo počuť. Neviem čo to je, ale vyzerá to tak, že tomu škodí chladné počasie :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 1, 2017 Sdílet Odesláno Březen 1, 2017 Řemen se s vyšší teplotou projevuje méně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krupso Odesláno Březen 2, 2017 Sdílet Odesláno Březen 2, 2017 tak potom je s pravdepodobnostou remen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zork Odesláno Březen 23, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2017 Takže sa mi podarilo dať auto do servisu, chlapík zhodil klinový remeň a zvuk stále pretrvával. Takže to vyzerá na rozvody, ozvali sa trošku skorej lebo podľa KM som ich mal robiť cca na konci leta. Ďakujem za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.