Martin666Belial Odesláno Březen 8, 2017 Sdílet Odesláno Březen 8, 2017 Zdravím, předem sorry pokud je někde podobné téma, ale já žádný nenašel. Všimnul jsem si že mám na pravém okně v kufru hnědý linky jako od výhřevu a na levým ne... Je to takhle schválně nebo je jedno z těch oken měněný? Obě okna maj škodováckej potisk. Dotaz čistě jenom ze zájmu... Díky předem za názory... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Březen 8, 2017 Sdílet Odesláno Březen 8, 2017 Druhá anténa... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin666Belial Odesláno Březen 8, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2017 Druhá anténa mě teda nenapadla, ale to by ten "vodič" nebo jak to nazvat, musel někam vést. Ale zde jsou vidět oba konce toho drátku, pokud je to teda drátek... Zkusím odpoledne spáchat nějakou fotečku pro představu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herkules32 Odesláno Březen 8, 2017 Sdílet Odesláno Březen 8, 2017 tiež si myslím, že anténa, ale bude vhodné, keď pridáš fotku, nech sa buď utvrdíme alebo nie :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa Kvapil Odesláno Březen 8, 2017 Sdílet Odesláno Březen 8, 2017 Je to samozrejmě druhá FM anténa. Viz např. návod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin666Belial Odesláno Březen 9, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2017 Tak to asi opravdu bude druhá anténa... Díky za info Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.