Tizery Odesláno Březen 10, 2017 Sdílet Odesláno Březen 10, 2017 Cau kluci, mam octavku I 1,9 tdi. 66kW, rok vyrobi 99, ted mi posledni dobu zacne blijat kontrolka rucni brzdy a piskat...nekdy po nastartovani jindy za jizdy...nevite co to moze byt ? Nebo jen bordel v elektrice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petan76 Odesláno Březen 10, 2017 Sdílet Odesláno Březen 10, 2017 Zkontroluj hladinu brzdove kapaliny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Masliak Odesláno Březen 30, 2017 Sdílet Odesláno Březen 30, 2017 Hladina je dobra furt mi to blika neviem co stym 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luki@007 Odesláno Březen 31, 2017 Sdílet Odesláno Březen 31, 2017 A co spínač? Když totiž zvedneš ruční brzdu, tak spínač uzavře okruh a rozsvítí se ti kontrolka. A pokud chvíli jedeš a auto si myslí, že máš zataženou ruční brzdu, tak začne upozorňovat pískáním. Odesláno z mého HTC One M8s pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Masliak Odesláno Březen 31, 2017 Sdílet Odesláno Březen 31, 2017 Nemam zatiahnutu rucnu to som si pozrel ako prve .. ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luki@007 Odesláno Březen 31, 2017 Sdílet Odesláno Březen 31, 2017 Chápu, že nejezdíš se zataženou ruční brzdou ;-) Tak jsem to ani nemyslel. Chtěl jsem tím říct, že může být třeba jen uvolněný ten spínač, nebo prostě začal blbnout. Podívej se na něj a prověř ho. Mě to u starého auta taky jednou blblo a byl to právě tenhle spínač, který se vychodil a začala se rozsvícet náhodně kontrolka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Masliak Odesláno Březen 31, 2017 Sdílet Odesláno Březen 31, 2017 No skusim to pozret dnes a napisem ale nebude to to lebo ked nastartujem trikrat zapipa a dost uz len blika a rucna ked je zatiahnuta tak piska pokym je zatahnuta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luki@007 Odesláno Březen 31, 2017 Sdílet Odesláno Březen 31, 2017 A co diagnostika? Nějaké chyby? Jinak jsem koukal na net a podobné závady byly způsobené elektroinstalací. Bohužel nic přesnějšího tam nebylo, ale asi projít a pročistit konektory od nádobky s kapalinou až k budíkům. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Březen 31, 2017 Sdílet Odesláno Březen 31, 2017 Snímač hladiny kapaliny nebo jeho vedení. Vyndat, vyčistit, kontakty prosřtíknout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
obrikk Odesláno Březen 31, 2017 Sdílet Odesláno Březen 31, 2017 Veru, vsetko by som to vybral a vycistil hlavne nic nezanedbat vsetko poriadne predcistit a malo by to byt ok si myslim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Masliak Odesláno Květen 8, 2017 Sdílet Odesláno Květen 8, 2017 Zacalomi ktomu svietit oblozenie brzdz a zistil som ze ked som presiel cez jedinu jamu na nasich cestach ... Tak mi odpojilo kable z platniciek aj z abska :D 10 min roboty boa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepetofh Odesláno Říjen 15, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2019 Zdravim.mam podobny problem.octavia r99 66Kw.pri startovani mi pipa a blika kontrolka rucnej brzdy.rucna brzda je odbrzdena,brzdovej kvapaliny je dost a diagnostika nic neukazala.uz neviem kde hladat chybu,poradte dik.Peter 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.