Benda Odesláno Březen 12, 2017 Sdílet Odesláno Březen 12, 2017 Zdravím, náhodou jsem si všiml na svém techničáku, že mám platnost TK do 14.04. 2017. Nicméně kontrola proběhla 26.06.2015 (č. protokolu ovšem 15.06.-xxxx - že by byla 15. června?) tudíž bych měl mít platnost do 26.06.2017, nedalo mi to a šel jsem se podívat na značku. Tam mám pro změnu do 17.04.2017, takže má otázka zní.. jak to tedy je? Řekl bych, že normálně platí do toho června, ale když by mě náhodou stavěli policajti atp.. tak jak se potom bude postupovat? Tohle auto budu dávat pryč kolem května, takže to asi až tak řešit nebudu, ale rád bych to měl všechno dle předpisu.. Děkuji za komentáře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlasta79 Odesláno Březen 12, 2017 Sdílet Odesláno Březen 12, 2017 na značce máš duben .. v TP taky duben .. pomahači kouknou na značku .. vidí duben ... někdo to asi zdrbal, ale ty to neukecáš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Benda Odesláno Březen 13, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2017 Dík, není zrovna dvakrát potěšující zpráva :D. Na konci března se zkusím zastavit na úřadě, zda-li tam s tím neco můžou provést.. Ale nejspíše marná naděje.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Březen 13, 2017 Sdílet Odesláno Březen 13, 2017 To má jít to auto do šmelcu? Pak chápu, že je to nemilé. Pokud ne, tak co brání udělat TK dříve? Rodičům jsem dělal TK hned na kraji prosince, protože se mi nechtělo jet v únoru ( tam co jezdím je asi nejvýše položená STK v ČR), no ale zrovna ten den přes noc nehnojil sníh (15-20cm) a únor byl bez sněhu na silnici :). Honza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Benda Odesláno Březen 13, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2017 No budu mít "nové" auto kolem toho začátku května (možná dříve), takže tohle se fakt už nevyplatí posílat na STK a opravovat :D vzhledem k tomu, že by to jelo tak 3 týdny a směr šrot :D. Jak si člověk zvykne na auto, tak se pak bez něj těžko obchází.. ale asi to budu muset holt vydržet pár týdnů pomocí veřejné dopravy.. :wacko: :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.