skalickyd Odesláno Březen 16, 2017 Sdílet Odesláno Březen 16, 2017 zdravim ,chtel bych se zeptat jakou ŘJ ABS mam koupit kdyz si chci dodelat TPMS? auto ma ESP ,aktualni rj. 1K0 907 379 AD. A jest jeden postreh... kdyz jsem se vrtal v ty rj. tak jsem tam narazil na neco ,asi ohledne toho (VCDS) ,v adaptaci asi nejakej kanal ,nevim uz co to bylo ale kdyz jsem to aktivoval tak jsem brzdovej pedal bez zadnyho odporu proslap az na podlahu a rozsvitila(rozblikala ,uz nevim) kontrolka ''U'' s vlnovkou pod nim a s vykricnikem vevnitr (cervene) a bylo slyset ABS cerpadlo ,tipuju ,tak se chci zeptat co to bylo? jestli to nahodou nebylo to TPMS nebo nejaka kalibrace ,predem dekuju za jakykoliv odpovedi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Březen 27, 2017 Sdílet Odesláno Březen 27, 2017 Jestli TPMS znamená kontrolu tlaku v pneu, tak je to ta kontrolka. Abych si kvůli hlídání tlaku dával novou jednotku nevím, mně to přijde dost zbytečný, stačí jednou za měsíc zkontrolovat ručně tlaky manometrem a je to ne. :) čím víc je v autě tady těch blbostí, tím je větší šance, že se něco posere. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skalickyd Odesláno Březen 28, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2017 to ja vim ,me by jen zajimalo jaky ma oznaceni ,jestli ji tam treba nemam ,jestli tam treba nejsou jen draty a tlacitko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skalickyd Odesláno Březen 31, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2017 tak jinak.. řj 1K0 907 379 AD to umi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Březen 31, 2017 Sdílet Odesláno Březen 31, 2017 mam pocit že to umí všechny řj abs 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Březen 31, 2017 Sdílet Odesláno Březen 31, 2017 jen se to musí nastavit přes VCDS a nebo pomocí tlačítka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skalickyd Odesláno Březen 31, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2017 tak jsem to dokodoval a nastavil... ted uz jen dodelat tlacitko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.