SPetrasek Odesláno Březen 20, 2017 Sdílet Odesláno Březen 20, 2017 Zdravím když jedu v autě tak při nerovnostech se mi auto dost hýbe ale nikde není vidět že by byl tlumič vyteklý nebo že by auto sedělo mám paket pro špatné cesty a když vezmu hranu blatníku tak u všech kol mám tak cca 10 cm mezeru. Nevím jestli mám kupovat komplet cele tlumiče i s pružinami a vším co je třeba nebo je to normální. zkoušel jsem i houpnout u kola a to se hned vrátí a nehoupe se. Nevím co s tím když jedu do zatáčky třeba 100km/h tak se auto nahne nastranu že mě to hodí ke straně sedačky. nevím chtěl bych nějakou radu jak se má auto chovat s paketem pro špatné cesty. případně jaké tlumiče a pružiny koupit a uložení atd, Nebo jestli mám počkat. Půjdu na STK a nevím když budu mít tlumiče KO jestli mě nevyhodí tak to chci dát do kupy. Díky moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Březen 20, 2017 Sdílet Odesláno Březen 20, 2017 Nechej si udělat test tlumičů. Stojí to pár korun (kolem 200) a hned víš jak na tom tlumiče jsou. Odesláno z mého SM-G388F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SPetrasek Odesláno Březen 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2017 jasně chápu a případně značka bilstein je dobrá??? nebo KYB nebo MEYLE???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Březen 20, 2017 Sdílet Odesláno Březen 20, 2017 pokud nekoupíš vyloženě SACHS, tak si myslím, že všechny ty značky jsou skoro stejné kvality. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SPetrasek Odesláno Březen 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2017 a sachs je špička jo?? nevím jestli se mám koukat v popisu tlumiče kde je napsáno pro vyztužený nebo terenní podvozek když mým ten paket pro špatné cesty, jaké jsou potom pružiny??? taky jiný typ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Březen 21, 2017 Sdílet Odesláno Březen 21, 2017 Paket pro spatne cesty je o neco vyssi. Takze bude mit vyssi pruziny a pravdepodobne i tlumic bude krapet delsi. Osobne si myslim, ze tlumice budou v poradku - offroad paket bude mekci nez ,,sportovni". Slysel jsem pomerne slusne recenze na Kayabu Excel G - ale je to trochu tvrdsi :-) Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.