Jonas.Kaspar Odesláno Březen 28, 2017 Sdílet Odesláno Březen 28, 2017 Zdravím pánové! Nikde jsem tady podobný dotaz nenašel: Měl bych informativní - na O2 BKD 2.0TDI mi při volnoběhu sem tam škubne motor. Zní to jako by si přidal sám plyn nebo jakoby se "dusil". Byl jsem se poptat a mechanik mi řekl, že si myslí, že to je něco se vzuchem, buď ERG nebo krabička podtlaků, na kterou by si prý vsadil, že je zanesená, protože na "pohmat" frčí, ale vynechává (zkoušel to přidáním na konstatních otáčkách). Máte někdo zkušenost? Dá se vyčistit? Kolik stojí výměna? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wasp Odesláno Březen 28, 2017 Sdílet Odesláno Březen 28, 2017 (upraveno) Egr lze vycistit bez problemu. Ovsem tu krabicku, kde se sbihaji vsechny podtlaky si myslim, ze vycistit nelze. :-( Kazdopadne zkus nechat zkontrolovat regulaci tlaku turba, ja kdyz ji mel zanesenou, chovala se podobne jak pises. ;-) Edit: co palivovej filtr? Kdy byl menen? Upraveno Březen 28, 2017 uživatelem Wasp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jonas.Kaspar Odesláno Březen 31, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2017 Palivovým si úplně nejsem jistý, vzducháč má cca 25tis. A myslím, že šly oba společně. Ta regulace tlaku turba se dá zkontrolovat přes diagnostiku nebo se to musí rozebrat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.