MartinV Odesláno Duben 6, 2017 Sdílet Odesláno Duben 6, 2017 Čau, hledám nějaký lip pod přední spoiler, na standartní OIIFL toho moc není a když ano, nevypadá to nějak vábně, teda podle toho, co jsem našel a co se mě líbí. Moje otázka zní, dá se na obyčejný nárazník dát lip třeba z RS? Například viz foto dole, nebo z leonu cupry atd? Případně pokud někdo něco má, můžete ukázat foto na vašem autě, co máte a jak to vypadá? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Duben 6, 2017 Sdílet Odesláno Duben 6, 2017 však ten na obrázku je z cupry , a videl som ho už aj na obyčajnom nárazníku či už pred fl alebo po , možno jemné úpravený. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinV Odesláno Duben 6, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2017 No mě jde o to, zda i na obyč nárazník půjde napasovat. :pivo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinV Odesláno Duben 6, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2017 To je to z cupry? Díky. :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlasta79 Odesláno Duben 6, 2017 Sdílet Odesláno Duben 6, 2017 to je jedinečný univerzální díl :D 1ML805903 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinV Odesláno Duben 8, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2017 A přichycené to máte jak? Šrouby, lepidlo, případně jaké nebo kombinace obojího? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Duben 8, 2017 Sdílet Odesláno Duben 8, 2017 Dle vzhlédnutého obrázku bych řekl, že je to nacvaknuté. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlasta79 Odesláno Duben 8, 2017 Sdílet Odesláno Duben 8, 2017 šrouby a vepředu ty packy na lepidle .. na ten sériový nárazník to ani jinak nejde. ale práce pohodička, hodinka a je to hotové 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinV Odesláno Duben 12, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2017 (upraveno) A ještě trochu OT, dívám se po zadní odtrhové hraně na kufr pro OIIFL. Líbí se mi docela ten, co je možné si koupit na OIII, ovšem to pasovat dle mého názoru nebude. :D Neví někdo něco o něčem podobného? Našel jsem ještě něco na SII / SIII,na OII toho moc není, co je decentní. Tím mám na mysli něco takového: http://www.obautodily.cz/skoda-superb-iii-sedan-zadni-spoiler-sport-line-original-9020cz2287/ Upraveno Duben 12, 2017 uživatelem MartinV 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Duben 13, 2017 Sdílet Odesláno Duben 13, 2017 https://www.spoilercentrum.cz/produkty/kridlo-lip-spoiler-kufru-faa610003-skoda-octavia-ii-lakovany/ verzia sport mala takéto niečo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.