Vulcan163 Odesláno Duben 7, 2017 Sdílet Odesláno Duben 7, 2017 Ahoj, koupil jsem si nedávno OII a zjistil jsem, že neostřikuje zadní stěrač. Samozřejmě v kufru byla vypadlá hadička - viz. foto. Hadičku jsem dal dohromady, vytřel asi půl litru kapaliny :-) a ostřik již funguje, ale je málo výkonný. Stříká cca do půlky okna jen. Přední ostřikovače stříkají až moc :-D Nevíte kde by mohl být problém? Předpokládám, že v jiném spoji asi hadička nebude rozpojená, to by ostřikovač nešel vůbec... zároveň jsem si všiml, že nefungují mlhovky zadní - přední jsou v pořádku. Díky za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JaneCk Odesláno Duben 7, 2017 Sdílet Odesláno Duben 7, 2017 U toho ostřikovače jsem měl podobný problém a mě pomohla výměna ostřikovače. U toho starého to jen tak spíš teklo, teď mi stříká hezky... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vulcan163 Odesláno Duben 8, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2017 Dobrý nápad. Jen kde se nachází ten motorek ostřikovače pro zadní sklo? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Duben 8, 2017 Sdílet Odesláno Duben 8, 2017 Motorek je u nadobky dvoucestný, pravdepodobne myslel trysku ostriku - casem muze zarust vodnim kamenem. Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krupso Odesláno Duben 9, 2017 Sdílet Odesláno Duben 9, 2017 vodny kamen je veru pri tomto dost velkym problemom, nema ale podla mna nejako zmysel sa ho specialne zbavovat, rovno by som to vymenil cele za novy a bude to slapat jak hodinky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JaneCk Odesláno Duben 10, 2017 Sdílet Odesláno Duben 10, 2017 Motorek je u nadobky dvoucestný, pravdepodobne myslel trysku ostriku - casem muze zarust vodnim kamenem. Jj, sorry, napsal jsem to nepřesně, měl jsem na mysli trysku ostřikovače.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
autickar Odesláno Duben 11, 2017 Sdílet Odesláno Duben 11, 2017 Tryska ostrekovaca dokaze narobit problemy, tiez uz som toto musel riesit. Kamarat hovoril, ze to vymienat netreba, ze sa da nejako ten kamen odstranit, ale ja radsej som to vymenil cele a nemusim riesit ako to dat prec a cim a podobne veci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.