fkloudy Odesláno Duben 11, 2017 Sdílet Odesláno Duben 11, 2017 Zdravím a prosím o pomoc, mám Škoda Octavia II 2.0 TDi 6-ti rychlostní 103 kW r.v. leden 2011 a odešla mi převodovka. Nevíte, kde bych sehnal repasovanou převodovku + záruka - ideálně okolí Praha, Plzeň, Žatec, Chomutov. Jedná se o převodovku manuální 6. rychlostí. Děkuji František 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Duben 11, 2017 Sdílet Odesláno Duben 11, 2017 LHD má ještě alternativu NFP. Na netu jich pár je za cenu cca 15 tisíc, stačí hledat. Jina co ti přesně odešlo? Kdyžtak SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fkloudy Odesláno Duben 11, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2017 Detail přesně nevím, ale poškodilo to spojku a ta obal převodovky. Kdybych si nevšimnul vyteklého oleje na zemi, tak bych nic nepoznal. Auto pojízdné bez příznaku závady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Duben 11, 2017 Sdílet Odesláno Duben 11, 2017 (upraveno) Klasika, praskla spona na přítlačném talíři, díky tomu i pár aut shořelo... Ale pořád se dá prodat, má svoji hodnotu, kdyžtak SZ, měl bych zájem Upraveno Duben 11, 2017 uživatelem ka_r_los 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fkloudy Odesláno Duben 11, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2017 Myslíte tu převodovku, že má pořád cenu ? Bylo mi řečeno , že tam musí být přesně LHD, neboť by jinak začal zlobyt tempomat a i ukazatel rychlostí. A také otázka, zda repas něco vydrží, abych s tím nenajel max 20 tis. Km . Prostě asi zanevřu na Škodu :-( nic to nevydrží. K čemu motor je motor se kterým se dá najet půl. mil. Km , když převodovka nemá výdrž ani polovinu životnosti motoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Duben 11, 2017 Sdílet Odesláno Duben 11, 2017 Ano, pokud se nejelo na suchou skříň tak cenu má, né moc, ale pár tisíc za ní lze dostat. LHD a NFP je stejné přefodovka jen se to lámalo s určitým datem, jinak jsou plně záměnné. Jinak ten tempomat zlobí kvůli motorové jednotce, která si u EDC16 už hlídá převodové poměry, ale to je uloženo v paměti a upravit to není extra problém. Tohle byla bolest toho přítlačného disku, nikoliv převodovky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fkloudy Odesláno Duben 11, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2017 Tak zítra jedu do servisu , kde mám rozebrané auto. Tak zjistim stav a dám vědět, pokud jí nebudu muset sám repasovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.