Bííídou Odesláno Duben 15, 2017 Sdílet Odesláno Duben 15, 2017 Ahoj, mám problém :). U mojí oktávky prasklo torpédo a teče my voda přes pylový filtr do auta. Nové torpédo nemůžu nikde sehnat, mají jenom pro oktávku po faceliftu. Automechanik tvrdí, že nebude pasovat, má jiný uchyceni, ale prodejce tvrdí, že pasuje a je lepší. Má s tím někdo zkušenost? Jak to tedy je? Díky za info, jsem z toho dost nešťastný, už se my pomalu začíná objevovat plíseň :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 15, 2017 Sdílet Odesláno Duben 15, 2017 Predpokladam, ze ty mas predface octu, takze mas ty stary torpeda, ze? Pokud ano, tak je muzes normalne zamenit za ty faceliftovy. Rozdil v uchyceni je jen takovy, ze ty je mas pridelany takovyma rozevirajicima sroubama, kdezto face torpeda jsou jen zacvaknuty pod celnim sklem, ale jak jsem psal, vymena je bez problemu (sam jsem to tak udelal) plus jako bonus budes mit ostrikovace s lepsim ostrikem na celni sklo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Duben 16, 2017 Sdílet Odesláno Duben 16, 2017 Ty ostřikovače si musí přikoupit jeden za 200,-CZK,torpédo jde uchytit buď navrtáním dírek na ty staré šroubky nebo když bylo měněno čelní sklo a dalo se již face s lištou,je to jednoduché. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bííídou Odesláno Duben 16, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2017 Ahoj, predpokladas spravne, stary torpeda a bazen u spolujezdce :) Diky za radu, jdu je objednat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 16, 2017 Sdílet Odesláno Duben 16, 2017 Ty ostřikovače si musí přikoupit jeden za 200,-CZK,torpédo jde uchytit buď navrtáním dírek na ty staré šroubky nebo když bylo měněno čelní sklo a dalo se již face s lištou,je to jednoduché. Je jasny, ze ostrikovace bude muset dokoupit, ale oproti predface ostrikovacum je to jina liga. Jinak pokud vim, tak i predface octy maji pod oknem zlabek, takze ty face nemusi nijak vrtat a jen je zacvakne pod sklo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speedy799 Odesláno Duben 20, 2017 Sdílet Odesláno Duben 20, 2017 presne konny ako pises je tam taky zlabek do ktoreho to pekne sadne ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Duben 28, 2017 Sdílet Odesláno Duben 28, 2017 Na předfacu není!!!!!!! Pokud nebylo někdy měněno okno a dalo se face. Na starém je jen lemovka,za kterou to sice drží ale málo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 28, 2017 Sdílet Odesláno Duben 28, 2017 No je pravda, ze celni okno uz bylo menene, kdyz jsem auto koupil a za me ery uz jsem menil 2 okna, takze min. 3x uz bylo menene a asi tam pri prvni vymene dali tu listu o ktere jsem si myslel, ze uz tam je z vyroby... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.