LukasZ Odesláno Březen 10, 2010 Sdílet Odesláno Březen 10, 2010 Zdravím, mám OII rv 06(MR07) a chtěl bych nechat dodělat tažné zařízení. Mám otázku, co všechno je k tomu potřeba? Chtěl bych asi variantu, s odjímatelným držákem. V servise mi tvrdili, že se musí dát jiná vzpěra pod zadní nárazník, která má přípravu na tažný, je to tak? Díky za veškeré rady P.S. Pokud by tu byl někdo z Brna, kdo má kdo montuje, nebo má známého, který montuje tažný, dejte prosím vědět. Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Březen 10, 2010 Sdílet Odesláno Březen 10, 2010 Dnes už sú všetky ťažné odnímateľné, kvôli legislatíve. Jedine ale originálne Škoda ťažné je také, že ak nemáš namotnovaný hák, tak vôbec nie je vidno, že tam nejaké ťažné je - perfektne je všetko schované pod nárazníkom. Pri potrebe ťažného vyberieš z kufra hák, nacvakneš do držiaka a zaistíš a môžeš ťahať vozík. Pri neoriginálnych ťažných je inak riešené uchytenie, a spolu so zásuvkou to vytŕča pod nárazníkom, aj keď nemáš namontovaný hák. Zavadzia to napríklad pri schádzaní z obrubníkov... Viď foto v prílohe - strieborná FL má originál ťažné, béžova predFL dorábané, nejaká česká značka (ale na názov si nespomeniem). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 na jakýmkoliv autě co jsem měl mám nej zkušenosti s tímhle: http://www.tazne.cz/z14047-tazne-zarizeni-...scout-superb-ii vestfalia dodává do prvovýroby VW i Fordu, to mám vyzkoušené 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 ale bohužel Westfalia nedodává do prvovýroby Škodovky, jednou jsem ji montoval a bohužel nejde ta hlavice dobře do polystirenu v kufru. I cenově vychází jak origo ze škodovky, takže je lepší dát originál. Zcela určitě doporučuji zainvestovat do originální sady elektroinstalace od škodovky, předejde se tak problémům s neodpojováním parkováku a hlídá to pak i praské žárovky na vleku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.