Přejít na obsah

wifi v autě - hotspot


tom75

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...

Mrkni do návodu vozidla; strany 161-163.

 

Hotspot uděláš, v tuhle chvíli, jen u vozidel s Amundsenem (zde přes tzv. Car-Stick s datovou kartou, ale jen maximální rychlost 3G), nebo Columbusem (zde integrovaná karta v infotainment slotu (max. rychlost připojení LTE). Tak jako tak musíš mít k dispozici (druhou) datovou kartu.

 

Snad ti to pomůže dál. ;)

 

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Ano jde nasdilet i mobilní připojení z telefonu. Ale proč že? Když se posadka může připojit rovnou na telefon. Z tohohle pohledu nesmysl.

ano, to mas pravdu, ALE v mobilu mas zaroven i volani a sms. Troufam si rict, ze vetsina z nas ma "jen" zakladni data (cca 1500 mb), takhle si muzes koupit jen simkartu pro data, vetsinou to byva levnejsi.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Carstick už neexistuje, bol nahradený novým zariadením LTE Wifi Modem, číslo dielu 5E0 051 409. Je to klasický LTE modem, ktorý v aute spraví wifi hotspot cez zabudovanú sim kartu a všetky zariadenia v aute (vrátane MIB) potom idú na internet cez tento hotspot.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

jar_da:

Áno, treba dátovú SIM do tohto modemu. Pomocou neho si spravíš v aute wifi, na ktorú pripojíš auto a si online. Moc dobré riešenie to nie je, carstick bol lepší, keďže poskytoval internet infotainmentu cez USB a potom ostatné telefóny sa pripájali na wlan vytvorenú autom. Nevýhoda carsticku je zatiaľ len podpora 3G, nový carstick s podporou LTE zatiaľ nie je (vraj bude ešte toto leto).

 

Jocker:

Áno, aj toto je riešenie, má však jedno veľké "ale" - aspoň v prípade iPhonu ak neodpojíš auto predtým, než vypneš motor, tak sa sieť vytvorenú mobilom už znova nepripojíš. Pomôže jedine reštart telefónu, alebo zmazanie zapamätanej siete z auta a jej opätovné pripojenie. Čo je bohužiaľ riadna otrava a zdržovanie, keď človek sadne do auta a hneď chce vyraziť. Je to chyba sw v MIB2 jednotkách, nový sw zatiaľ nie je.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Tak na geometrii nezjistí vůli v čepech nebo tyčkách řízení...  Možná by bylo lepší zajet do jiného servisu, kde ví co dělají. Odhalit vůle v řízení a celkově na částech nápravy by měl být základ! 
    • To mne bohužel nenapadlo.. tipoval sem to na ty čepy jelikož sem to auto nedávno kupoval. Také je mi divné že mechanik na geometrii nic špatného nezjistil, řekl jen že geometrie je ok já sedl do auta a žádná změna..krom té geometrie sem mu předem zmiňoval i tu vůli řízení.. 
    • Ahoj, často je i vůle v tyčkách řízení, tak je dobré měnit s čepy i tyčky. To by měl ale dobrý mechanik zjistit ještě před opravou! 
×
×
  • Vytvořit...