Anet W. Odesláno Duben 20, 2017 Sdílet Odesláno Duben 20, 2017 Mám prosbu , potřebovala bych někoho šikovného kdo ma v PC program diagnostiky na Octavií 1.8 r.v. 1997 , naskytla se chyba a nechce auto na skočit jedine co mi svítí je ABS a brzdy , což nemá nic společného si myslím s nastartováním . Nevím čím to muže být . Poradi mi někdo ? Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 20, 2017 Sdílet Odesláno Duben 20, 2017 A co napsat s kama si??? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Anet W. Odesláno Duben 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2017 A co napsat s kama si??? :) Jsem z Brna auto stojí teď ve Vyškově v garáži , nechápu proč to ne startuje , benzin tam je , baterkou to nebude určitě , a znami mi poradil tu diagnostiku :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 20, 2017 Sdílet Odesláno Duben 20, 2017 Za prve necituj a za druhe... toci se starter pri startovani??? Nebo jaky je projev kdyz otocis klickem??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Září 6, 2017 Sdílet Odesláno Září 6, 2017 Sháním někoho ochotného s originál diagnostikou VAG, potřeboval bych napíchnout svou Octavii 1.gen 1.9TDi v automatu. Chtěl bych nakouknout do paměti závad jak v ŘJ motoru, tak v ŘJ převodovky. Převodovka mi to tiž jednou řadí uplně normálně a sem tam ji "přepne" a řadí jen ve vysokých ot. Třeba dianostika ukáže nějakou chybu... Díky za ochotu! PS: severní Morava, ideálně Bruntál, Krnov, Opava... ( dál by auto možná ani nedojelo :D ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.