skalickyd Odesláno Květen 6, 2017 Sdílet Odesláno Květen 6, 2017 Zdravím ,mám takovém menší problém s vložkou zámku... Když jsem si koupil svyho broučka tak byl už byl zámek vypacenej ale na DO normálně reaguje a funguje ,žádný chyby v ŘJ ,jen prostě se klic v zámku se protaci porad dokola a když povolim zajištění ,aretaci zámku tak stejně nejde ven... Ani podle dilenskej příručky s vložkou nehnu ,nějaký tipy jak vložku vytáhnout? Jinak když jsem chtěl sundat tapec dveří tak jsem odsrouboval všechny šrouby a poodpojoval všechny konektory a stejně nejde oddelat ,a podle příručky to tam taky drží jak nevím co :D Odesláno z mého VFD 700 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skalickyd Odesláno Květen 7, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2017 tak vlozku jsem uz dostal ven a neotaci se jazycek co je vsazenej v samotnym zamku ,klicem otacim dokola o 360° a jazycek se ani nehne ,nevite jak rozebrat samotnou vlozku a co by v ni mohlo bejt v prdeli? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Květen 8, 2017 Sdílet Odesláno Květen 8, 2017 Ja mam taky isty problem tam sa zlomi ten hlinik ci co to je,tusim sa da kupit opravna sada, nie som si isty lebo som to neriesil :D a tapacir drzi este klucka,pokial si sa k tomu dostal tak ze si fakt vsetko odpojil nema co drzat ine 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skalickyd Odesláno Květen 8, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2017 opravny sady jsem koupil ,ale koukal jsem ze tam je kolicek ale kdyz ho chci vyrazit tak se vsechno ohne :lol: a rozmrda se okolo plášť zámku (měl jsem to stazeny ve sveraku) takze otazka je jak to rozebrat bez poskozeni :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Květen 10, 2017 Sdílet Odesláno Květen 10, 2017 Pokud tam máš kolíčky aby to šlo rozebrat tak do toho zámku stejně díly nekoupíš.To už jsme taky zkoušeli. Myslím že vypáčený taky nebude.Toto se u těchto zámků běžně stává.Dá se objednat ve škoda servisu podle vinu přímo na klíč za nějakých tuším 700 Kč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skalickyd Odesláno Květen 10, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2017 diky za info ,za tejden jedu do skodovky tak to zrovna objednam ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rich66 Odesláno Květen 11, 2017 Sdílet Odesláno Květen 11, 2017 objednaj, nie je to ani nejake drahe na to vsetko :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.