skalickyd Odesláno Květen 10, 2017 Sdílet Odesláno Květen 10, 2017 Zdravim ,mam problem s klimou ,kdyz se pripojim do pameti chyb tak tam je chyba 01274 - Air Flow Flap Positioning Motor (V71) 00-00 zkousel jsem zakladni nastaveni jak prez diag ,tak prez tlacika klimy ,kdyz chybu smazu tak sice zmizi ale jak nekam jedu a pak se kouknu do chyb tak tam zase je ,zadna jina chyba jinde neni. Kdyz se objevila poprve tak byla i v RJ motoru (odkaz na RJ klimy) ,nevi nekdo co to je za chybu? jinak klapka se normalne otvira i zavira ,jak podle diag (blok hodnot) tak i fyzicky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mkostecka Odesláno Květen 10, 2017 Sdílet Odesláno Květen 10, 2017 Zdravim ,mam problem s klimou ,kdyz se pripojim do pameti chyb tak tam je chyba 01274 - Air Flow Flap Positioning Motor (V71) 00-00 zkousel jsem zakladni nastaveni jak prez diag ,tak prez tlacika klimy ,kdyz chybu smazu tak sice zmizi ale jak nekam jedu a pak se kouknu do chyb tak tam zase je ,zadna jina chyba jinde neni. Kdyz se objevila poprve tak byla i v RJ motoru (odkaz na RJ klimy) ,nevi nekdo co to je za chybu? jinak klapka se normalne otvira i zavira ,jak podle diag (blok hodnot) tak i fyzicky[/quote Odesláno z mého K6000 Pro pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skalickyd Odesláno Květen 10, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2017 problem (snad) vyresen ,zakladni nastaveni ,vystupni test (naskocila pozadovana hodnota ,ale nez stacila realna naskocit tak se pozadovana zase zmenila a takhle porad dokola ,u ostatnich klapek se ty realny srovnaly s pozadovanejma) ,potom jsem vymazal chybu (zmizela) projel jsem se s tim a hral si s topenim a kdyz jsem pak otevrel seznam chyb tak nikde nic ,takze se to snad srovnalo ,ale je mi divny ze ta klapka (asi) nedojizdi na koncovy pozice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JaneCk Odesláno Květen 11, 2017 Sdílet Odesláno Květen 11, 2017 Toto je tuším klapka u spolujezdce. Já měl problém s klapkou, která je na straně řidiče. Prostě odcházejí. Podle mě ti tam brzo naskočí znovu a bude potřeba ji pravděpodobně vyměnit.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snupy Odesláno Květen 17, 2017 Sdílet Odesláno Květen 17, 2017 jane, ale tak to je vec, ktoru nejako neovplyvnis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
okta7 Odesláno Květen 18, 2017 Sdílet Odesláno Květen 18, 2017 Jak casto myslis, ze to bude potrebne menit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skalickyd Odesláno Květen 24, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2017 od tej doby to cvaka jak hodinky jak ma.okta7 : to se neda takhle rict ,muze to tam vydrzet 10let a nebo taky rok ,jde o to jak casto se ta klapka hýbe a jestli jsi trefil dobrej nebo spatnej kus pri montazi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.