Bombi Odesláno Květen 17, 2017 Sdílet Odesláno Květen 17, 2017 Ahoj, chtěl bych vás poprosit o radu. Nechával jsem měnit chladič klimatizace a po opravě mě připadá, jako by nad chladičem zapomněli něco zpátky naklapnout - viz připojené foto a v něm místo označené červene. Můžete mi někdo poradit co tam chybí? Díky moc za rady! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 17, 2017 Sdílet Odesláno Květen 17, 2017 Asi nemáš originál chladič... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bombi Odesláno Květen 18, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2017 Nepatří to k chladiči. Je to jako by něco právě nad tím chladičem - na fotce to je zakroužkováno červeně. Poznáte někdo co to je? Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 18, 2017 Sdílet Odesláno Květen 18, 2017 Nasavaci otvor pro vzduch do motoru... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bombi Odesláno Květen 18, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2017 jojo, to si myslím, že to je. Nepatří na tu díru ještě něco naklapnout? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.