TommyGun Odesláno Květen 27, 2017 Sdílet Odesláno Květen 27, 2017 Máte někdo zkušenost s použitím červených pružinek na standardní RS vzpěry u liftbacku. Někde jsem slyšel že na combi to není problém, ale u liftbacku se níčí panty a časem začne zatékat do auta. Chtěl bych vědět co je na tom pravdy, protože jinak bych do toho nešel. Díky za informace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milan.blazek Odesláno Květen 27, 2017 Sdílet Odesláno Květen 27, 2017 Pružiny jsou na hovno. Dorazy dveří dej ze vw "široko" a vzpěry se dávaj na kombíka z fabie 1, u liftbacku dej vzpěry cirka 565 - 580nm. Hlavně ať mají "brzdu" aby Ti při plném otevření nemlátily do pantů. Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TommyGun Odesláno Květen 27, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2017 o týhle možnosti jsem nevěděl, ale po shlédnutí na netu jak to je řešený, je to daleko lepší řešení, díky Náhodou nevíš jaké použít vzpěry na liftback RS ? Kvůli tomu křídlu by měli být silnější 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milan.blazek Odesláno Květen 28, 2017 Sdílet Odesláno Květen 28, 2017 Mám sice g4, ale vzpěry mám 550nm a je to tak akorát. Chce to vyskoušet. Máš tu vzpěru stejně dlouhou jako na g4 (nevim teď z hlavy, ale je to něco kolem 50cm) a najít nm aby Ti to zvedlo i s křídlem Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Květen 28, 2017 Sdílet Odesláno Květen 28, 2017 zajímavý to sem ani nevěděl že to jde bez pružinek, nemá to někdo na autě? O2 combi RS? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milan.blazek Odesláno Květen 29, 2017 Sdílet Odesláno Květen 29, 2017 Tak jestli chcete, můžu natočit video odpoledne. Mám sice jen g4, ale myslim že ohledně oct v kombi tam je váhovej rozdíl minimální Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TommyGun Odesláno Květen 29, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2017 už laboruji, jak to vše rozchodit na OC II liftback :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Květen 29, 2017 Sdílet Odesláno Květen 29, 2017 budu rád, chtěl bych to místo pružinek udělat na kombi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milan.blazek Odesláno Květen 29, 2017 Sdílet Odesláno Květen 29, 2017 Dal jsem to teď na you tube. Zkusim to nějak sdílet jestli se mi to povede. Kdyžtak je pod mojim jménem a název - Odskok mk4 Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk To je ono Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TommyGun Odesláno Červen 17, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2017 dorazy VW scirocco na liftback dát nejdou... lidi proč radíte, když to nemáte ověřený. Akorát vyhozený prachy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.