Návštěvník Odesláno Květen 28, 2017 Sdílet Odesláno Květen 28, 2017 zdravím má niekto skusenosť s tym že mi predne stierače ako keby seká , niekedy idu ako keby boli zatuhnute , obcas zostanu vysiet uprostred okna .. zacalo to znicoho nic, je pravda ze ich dako casto nepouzivam, na diagnostike žiadna chyba aj páčka ukazuje pekne rozsah... mám ich rozobrat a premazat? .. divné je ze ked som odpojil baterku a zapojil tak isli chvilu normalne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
okta7 Odesláno Květen 29, 2017 Sdílet Odesláno Květen 29, 2017 Osobne by som ich premazal, niekde to môže zadrhávať. Keď diagnostika nič nevyhodila, tak zrejme problém nebude nejaký vážny a bude to len nejaká drobnosť, rozober, premaž a daj vedieť. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Květen 29, 2017 Sdílet Odesláno Květen 29, 2017 Diagnostika je na tyhle mechanický problémy k ničemu. Dej si v google vyhledat Octavia zatuhlý stěrače. Bohužel je to obvyklá závada. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Červen 1, 2017 Sdílet Odesláno Červen 1, 2017 Boli zatuhnute. Ale ten priestor na ich vybratie je teda obrovsky -_- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Červen 1, 2017 Sdílet Odesláno Červen 1, 2017 Taky sem to absolvoval a není to tak hrozný, zažil sem horší drbárny :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1968 Odesláno Červen 2, 2017 Sdílet Odesláno Červen 2, 2017 Zdravím, mám problém trochu jiného rázu s předním stěračem. Při zapnutí klíče do první polohy(svítí kontrolky) mi stěrače malinko poskočí. Pohyb je cca 1cm po skle. A dělá to i při vypínání motoru.Teď v teple je to jedno, ale v zimě je to blbé, protože stěrače jsou přimrzlé a tímto pohybem se ničí. To samé to dělá při vypnutí motoru. Ale dělá to pokaždém zapnutí a vypnutí, i když stěrače nepoužívám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TommyGun Odesláno Červen 2, 2017 Sdílet Odesláno Červen 2, 2017 to je normální ne, že se stěrače při vypnutí klíčku lehce "schovají" pod kapotu a naopak, ale možná mě někdo vyvede z omylu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Červen 2, 2017 Sdílet Odesláno Červen 2, 2017 Taky sem to absolvoval a není to tak hrozný, zažil sem horší drbárny :) Napr ked sme na volve museli kvoli gumam na stabilizátore davat dole napravnicu :D... To ze sa pohnu stierace robí snad kazde auto od koncernu,nemyslim ze je to chyba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Červen 2, 2017 Sdílet Odesláno Červen 2, 2017 To sou ty ideální drbárny :) Ty stěrače se hejbnou kvůli tomu aby guma nebyla pořád stejně ohnutá a netrpěla, ale nemělo by to dělat pokaždý, jen v určitým intervalu a jen po vypnutí motoru a i tahle "bejkárna" je popsána někde v manuálu k autu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1968 Odesláno Červen 2, 2017 Sdílet Odesláno Červen 2, 2017 díky za info. Tak u mě asi soudruzi z MB udělali někde chybu. Protože mě to fakt dělá při každým zapnutí a vypnutí klíčku. Je to logický, že občas by se měly ty stěrače hnout aby se ta gumička nedeformovala, ale v zimě to je fakt blbý. Jezdím do práce asi 3 km, takže okno se ani nestačí pořádně rozmrazit. Tak jdou gumičky dost brzo do věčných lovišť. No aspoň mě to nutí 2x do roka kupovat nové. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Červen 2, 2017 Sdílet Odesláno Červen 2, 2017 Tak si kup na zimu rozmrazovac rozprasovac, za minutu okna rozmrazene 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.