Tube Odesláno Červen 1, 2017 Sdílet Odesláno Červen 1, 2017 Ahoj. Jsem novým majitelem Octavia kombi rv. 2002, je po faceliftu, zkádladní výbava CLASIC, ale uvnitř ještě stará palubovka - tj. kaplička konči až za výduchy vzduchotechniky. CO mě ale trápí, je že mi stále vypadává roletka kufru v kombiku. Po zkoušení jsem zjistil, že jde "roztáhnout" ručně a tím se zaaretuje a nevypadává. Teď mě zajíma, jestli tam nemá mít pružiny, aby se roztahovala sama a držela zaskočená. Znám to z Hond a jiných aut VW a Audi,a le jak je to u OCTY I nevím. Tak než to zbytečně rozeberu, chci se poradit. Edit: Jak to má fungovat už vím. Teď hledám rady, jak to rozebrat a opravit. Nějaká finta? Víčko nádrže jsem si opravil sám a návod dost pomohl. Díky Tube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petan76 Odesláno Červen 1, 2017 Sdílet Odesláno Červen 1, 2017 Na O1 FL jsou pruziny, teda musi se stlacit pri vsazovani a pote drzi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Červen 1, 2017 Sdílet Odesláno Červen 1, 2017 Tohle není Honda. Ručně vytáhnout a zaháknout.Nebo vyháknout a ručně srolovat jako roletu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tube Odesláno Červen 25, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2017 Díky moc za rady. Takže je jesné, že pružiny odešly. Už to někdo rozebíral? Nějaká rada, jak to rozebrat a celé to nezku...? Opravil jsem si i zamykatelné víčko nádrže, tak snad zvládnu i tohle. Díky Tube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tube Odesláno Červenec 27, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2017 Nikdo neporadí, jak to nejlépe rozebrat? A dá-li se to vůbec opravit? Mám sice nabídku na koupi z bazaru, ale i na fotkách se za 1500,- zdají jak vyválené v prachu a mastnostě... Díky Tube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tube Odesláno Srpen 15, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2017 Tak uz vim, jak to rozebrat. Udelam sem navod. Koupil jsem na srotakou pouzitou a vypreparoval si z ni dily pro svoji peknou Odesláno z mého GT-I9195 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.