Snake Odesláno Březen 13, 2010 Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 Zdravím všetkých na fóre, predvčerom som zistil že mi nefungujú senzory na otváranie dverí, fungujú iba na vodičových dverách, a na kurfi (piate dvere). Nestretol sa niekto s týmto problémom? Ďakujem za odpoveď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 13, 2010 Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 Zdravím všetkých na fóre, predvčerom som zistil že mi nefungujú senzory na otváranie dverí, fungujú iba na vodičových dverách, a na kurfi (piate dvere). Nestretol sa niekto s týmto problémom? Ďakujem za odpoveď vadné mikrospínače v zámcích 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Březen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 Dík za odpoveď, predpokladám že treba rozobrať celé dvere, čo vyjde jeden spínač? Octavka bola kupovana v 2003 roku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nalim Odesláno Březen 13, 2010 Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 Dík za odpoveď, predpokladám že treba rozobrať celé dvere, čo vyjde jeden spínač? Octavka bola kupovana v 2003 roku. dveře musíš rozdělat a mikrospínač je součástí zámku.Za jistých okolnosti jde opravit.Já sem ho měl třeba úplně nakašu,tak sem kupoval celý zámek.Je to tady,ale úplně luxusně popsané.Prohledej sekci elektrika-mikrospínač. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Březen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 Ano už som popozeral aj návody, ale toto neviem či zvládnem sám doma (a na troch dverách, počítam tak min. 6 hodín roboty). Díky chlapi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Březen 13, 2010 Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 Zvládneš doma, neboj, jenom je potřeba ten koupit ten hvězdičkový nástavec na odmontování zámku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 13, 2010 Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 jn, hlavne se na to pripravit nebo to budes delat tyden, jako ja 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Ano už som popozeral aj návody, ale toto neviem či zvládnem sám doma (a na troch dverách, počítam tak min. 6 hodín roboty). Díky chlapi ;)Nejjednodušší řešení ;) je koupit sadu zámků a jen to přehodit .Prodává ji se na bazaru dokonce i zelené (to jsou tiché zamky )mám dojem že je v současné době má Cosby . :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 mám stejný problém u LZ dveří, tzn. koupit tento zámek a vyměnit ? http://www.aukro.cz/item958964683_skoda_oc...hy.html#gallery 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 presne tak, je to lepsi, nez se s tim pr*at... jen u tech jetych si neni clovek jisty, ze taky za pul roku neodejdou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Ona neni jistota ani u nových :) Ale tam je záruka ,kdyby se něco vysr... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.