Přejít na obsah

Octavia 4x4 zadni naprava

ruzipa

Doporučené příspěvky

Ahoj ve spolek :-)

Shanim radu ohledne zadku - kola jsem mel do A, zadni naprava plavala jak Zeman na Vltave a celej zadek sedel hodne na zemi.

Tudiz jsem vymenil vsechny 4 ramena + silentbloky v tehlicich. Auto je vys, drzi podstatne lepe, ale kola jsou stale ,,volna" ( podle zaparkovani je bud kolo OK nebo zase do A).

Mam podezreni na spodni silentbloky v ramenou, tudiz bych se chtel zeptat, zda se s tim jeste nekdo nesetkal ( popr.: ty kosti jsou vsechny stejne nebo jinak dlouhe?

Dekuji

Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

taky mám 4x4 a potřeboval jsem udělat na zadních kolech geometrii (se mi sjížděli gumy) a čuměli na mě jako puci co to po nich chci ?? že to se prej na zadních kolech nedělá ? Pak se odešli poradit a přišli s tím že u 4x4 se to asi fakt dá nastavit tak 10 min hledali jak a pak na to nakonec přišli a nastavili to .

Ty kola do A si nejsem jistej jestli se u první generace O1 4x4 dá nastavit svislý odklon kol nebo jestli to jde až u druhé generace octaviií .. zkus zapátrat tímhle směrem ..

Odkaz ke komentáři

Nakonec jsem dohledal v diskuzich, ze zadni pricna ramena jsou horni a spodni ( rozdil cca 3mm), takze se vymenili a vysledek je lepsi. Neni to jeste onk, ale to uz davam za vinu utrzenemu silentbloku, ktery drzi cele to rameno :-/ Jeste to vymenim a pak zase hledat dal :-D

Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...