Ondmess Odesláno Červen 4, 2017 Sdílet Odesláno Červen 4, 2017 Potřebuji poradit, mám volant na kterém není multifunkce, mám možnost pořídit volant s multifunkcí bude mi normálně fungovat v radiem? nebo musím něco k tomu pořídit? Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Červen 5, 2017 Sdílet Odesláno Červen 5, 2017 Volant stačí len vymeniť, zapojiť tlačítka, správne nakódovať... Záleží od výbavy, ale s veľkou pravdepodobnosťou budeš musieť vymeniť aj gateway jednotku - toto sa zatiaľ dá len v autorizovanom servise online, pretože spadá pod ochranu komponent. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jindra999 Odesláno Červenec 2, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2017 Já to právě řeším u dvojkové oktávky. Tam musím měnit kromě volantu i kroužek pod volantem a podvolantovou řídící jednotku. A taky to musí umět dané rádio, moje na to má program pro konfiguraci, snad to nějak dám do kupy. U trojkové pokud to musí dělat v servisu, tak spíš pozjišťovat a levně nakoupit komponenty a pak to nechat u nich oživit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 2, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2017 zrovna GW není radno levně kupovat, stačí špatné VIN a obálka s modrým pruhem je do týdne ve schránce, následuje podání vyvětlení a v nej variantě pouze zabavení GW... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sonick Odesláno Červenec 25, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2017 doplnim otazku, bude mozno ovladat palubny PC - ten zaklady, nie maxidot 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rady4 Odesláno Září 11, 2017 Sdílet Odesláno Září 11, 2017 Mne ovladat palubni PC jde. Bohuzel mi MF tlacitka nekomunikuji s telefonovanim. Gateway jsem musel menit. I s navstevou ve skodovce cca 2000,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.