Tomyzima Odesláno Červen 25, 2017 Sdílet Odesláno Červen 25, 2017 Ahoj,prodám zpětná zrcátka z vozu Octavia II MR08. Barva : Islandská zelená 9598. Zrcátka jsou elektricky ovládaná, vyhřívaná a měla osvětlení nástupního prostoru (spodky zrcátek jsem použil na svá zrcátka a mé bez osvětlení nástupu jsem vrátil zpět na tato zrcátka, takže jsou bez osvětlení), stav plastů je 99% viz foto. Motorky v zrcátku fungují na 100%, bohužel co je na výměnu, jsou skla. Hlavně levé již chytlo rez, detail viz foto.Cena za pár 900,- Jsem ale ochotný se na ceně domluvit. Ještě chci dodat, že je možné zaslat zrcátka i na dobírku +poštovné cca 150,- ( přesnou cenu bych určil, až bych zboží poslal na poště). Při platbě předem na účet mohu poslat bez poštovného. Odkaz ke komentáři
Tomyzima Odesláno Červen 28, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2017 Nova cena 700,- za pár Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři
Tomyzima Odesláno Červenec 5, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2017 Nová cena 500,- za pár Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři
Tomyzima Odesláno Červenec 7, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2017 Prodáno Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky