slaver36 Odesláno Červenec 6, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2017 Ahoj, Na octavii I 1.6 74 kw mi při studených startech po nastartování několik vteřin drnčí výfuk. Uvnitř auta je to docela brutální hukot :D , ale kámoš mi říkal, že z venku to taková hrůza není. Začalo to dělat po navštívení servisu, kdy bylo potřeba zavařit jednu dirku. Dělá to, když auto cca 10 hodin stojí. Mohli byste mi poradit, kde k takové věci může docházet a jak by se dala vyřešit ? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 6, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2017 Vlez pod auto a podivej se jestli vsechny spoje vyfuku tesni. Pokud bude po vizualni strance vse OK, tak asi bude vysypanej katalizator, stredovy tlumic nebo koncovy tlumic. V kterem miste to asi drnci? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
slaver36 Odesláno Červenec 7, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2017 To nedokážu říct, když sedím v autě tak se to rozlíhá po celém autě. To spíš vypadá, že to servisák přitáhl blízko podlahy nebo něčeho jiného a za studena má motor větší sklon k tomu se třepat, tak to nejspíš o něco vibruje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.